corsa c akü değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alban79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alban79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bi konuda yardımınızı rica edicem.cuma günü aracımı servise bırakmıştım dün almaya gittiğimde akünün bitik olduğunu her an yolda bırakabileceğini söylediler.bu arada araç 2003 model ve 7 senedir akü ile ilgili bi sorun olmadı.aküyü tereddüt etmekle beraber değiştirmelerini söyledim.bosch marka akü taktılar ve 130 tl ödedim.sizden öğrenmek istediğim orjinal aracın üstündeki akü kaç sene gider ayrıca yeni akü fiyatları nedir ? bunları öğrenebilirsem sevinirim.

iyi bile gitmiş normalde 3-4 sene gider bir akü

ortalama 3 şansla en fazla 5 oda çok zor 7 süper rakkam :)

Evladiyelik olmuş bir bakıma o valla 7 yıl süperyani :)

sizin akü çok iyi gitmiş arkadaşların dediği gibi. fiyat konusunda içiniz rahat olsun ben geçen yıl mutlu markayı 120 ye almıştım...

Corsa C 'ler için önerilen bir akü varmı? Opel'in orj aküsü varmdıır?

Corsa C 'ler için önerilen bir akü varmı? Opel'in orj aküsü varmdıır?

önerilen aküden ziyade önemli olan amper. servisinde vardır sanırım orjinali

bu konuda corsanın akülerin kullanım süreleri gerçekten çok uzun benim aküde 5 senedir üstünde daha da gider geçenbakımda şöyle bir baktılar sıkntı çıkarmaz dedilerrr

orjinal aküde plakaların gümüş oranı fazla olduğundan 7-8 sene gider benim bir abimde 1.7 corsa vardı araç 280.000 km de o zaman 6 yaşındaydı araçta halen orjinal akü vardı

benim akü de orjinal. 7 yaşında araba. 2003 model. 140 binde. hala taş gıbı kontak kapalı 2 saat muzik dinlerim tesisatla. sonra marşa basar bıner gıderım. farlarda falan iç ışıkta hıcbırınde bir kısılma bıle yok. akü gostergesi de uzerindeki hala yeşil yanıyorrr

Geri