Corsa C 6.000 devir 200km hız opc beyaz kadran arayanla

GlenScotia

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Corsa C 6.000 devir 200km hız opc beyaz kadran arayan arkadaşlara bir müjdem var. ankarada bir firmayla konustum. arabamın kadranını söktüm. götürdüm bunun beyaz zeminlisini istiyorum dedim. teknik müdürde yapabileceklerini söyledi. arayan başka arkadaşlar varsa pm atıp isim yazdırabilir. fiyatı 100tl civarında olacaktır. ne kadar fazla sipariş verilirse o kadar indirim olur. en kısa zamanda lütfen isteyen arkadaşlar bana bilgilendirme pm si atsın. iyi günler..

Emir AKMAN // Corsa c 1.7 dti

Üyelik tarihiniz 17.11.2010 olsa da üye arşivini bir ziyaret edin derim ben :)

Yapılmış örneği görmeden kimsenin birşey diyebileceğini sanmıyorum. Sonuçta 100 tl az bir fiyat değil. Forumda Opc kadranın hazır hali var 130 tl ye satılıyor.

EDİT: İmla.

Son düzenleme:

Yapılmış örneği görmeden kimsenin birşey diyebileceğini sanmoyorum. Sonuçta 100 tl az bir fiyat değil. Forumda Opc kadranın hazır hali var 130 tl ye satılıyor.

Evet aynen ve birde şöyle bişi var kadrandan kadrana değişen bişi bu benmkisi 220 mesela ..

resimler ve indirim gerekir nede olsa 130 tl ye opc gösterge kağıdı var

tamamen katılıyorum.. arkadaşlara...

55€ + 5€ Kargoya Orjinal OPC Kağıt Var Zaten

Evet aynen ve birde şöyle bişi var kadrandan kadrana değişen bişi bu benmkisi 220 mesela ..

Buda benzinli-dizel farkını gösteriyor :)

arkadaşlar. tek bir tane icin benden 300tl istedi. ama örneğin 100 tane yaparsam 500tl olur dedi. demek istediğim 20 kişi isterse tanesi 25tl ye geliyor. ama işte kaç kişi istiyor bilmiyorum. o yüzden bilgi istedim. yapılmış hiçbir örnek yok. daha etüt bile edilmedi. ben zaten önfikir için konu açtım. kendi arabamda etüt edicem, isteyenlere de son fiyat ve yapılmış halinin fotoğraflarını göndericem. zaten az kişi isterse bende uğraşmam direk opc kadranı alırım. ama hem kendi bütcem, hemde arayan arkadaşların bütcesi için ne kadar ucuz olursa o kadar güzel olur.

Corsa C 6.000 devir 200km hız opc beyaz kadran arayan arkadaşlara bir müjdem var. ankarada bir firmayla konustum. arabamın kadranını söktüm. götürdüm bunun beyaz zeminlisini istiyorum dedim. teknik müdürde yapabileceklerini söyledi. arayan başka arkadaşlar varsa pm atıp isim yazdırabilir. fiyatı 100tl civarında olacaktır. ne kadar fazla sipariş verilirse o kadar indirim olur. en kısa zamanda lütfen isteyen arkadaşlar bana bilgilendirme pm si atsın. iyi günler..

Emir AKMAN // Corsa c 1.7 dti

bu şekilde bilgilendirme olunca bu paraya pahalı olarak değerlendrildi

eğer uygun fiyatlı güzel bir çalışma olacaksa ben varımmm

altta bir dilim daha var çağrı 230km/s :D

Geri