Corsa c 2004 1.3 cdti, bakım parça fiyatları nasıl?

ilhan_vet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
td_04.gif

Opel - Polen Filtresi Corsa C 01 Sonrası Alman Malı 18.00TL

td_04.gif

Gm - Hava Filtresi Corsa C 2001 Sonrası Orjinal 20.00TL

Opel - Yağ Filtresi Corsa C 2001 Sonrası 1.3 Dizel OrjinalGM 15TL
td_02.gif

td_04.gif

Opel - Mazot Filtresi Corsa C 2001 Sonrası 1.3 Dizel Alman Malı UFİ marka 25.00TL

TOPLAMDA 78 TL , bu fiyat çokmu yoksa normalmi arkadaşlar,geçenlerde 120 tl ye bakım yaptırdım ama çoğu parça yansanayi ve kalitesiz gibime geldi ondan böyle ayrı alıp taktırıcam,57 tl ye de castrol magnatec 10w40 disel için 4 litre yağ alıcam değişim ücretsiz,toplamda 135 tl parça ve yağ sizce nasıl?

ilhan kardesin gösterdigi iyi hem fiyat hem markalari....arada 45 lira fark var

ilhan kardesin gösterdigi iyi hem fiyat hem markalari....arada 45 lira fark var

Abi ikiside benim :)

Valla farketmedim...ama linki tavsiye ederim...

polen filtresi hariç fiyatlar çok iyi. Nereden buldun bu fiyatlara ben mazot filtresini 30 a yağ filtresini 20 ye almıştım orjinalini.

Bu arada yağıda almışken castrol edge serisi yada mobil1 0w/40 almanı öneririm.

td_04.gif

Opel - Polen Filtresi Corsa C 01 Sonrası Alman Malı 18.00TL

td_04.gif

Gm - Hava Filtresi Corsa C 2001 Sonrası Orjinal 20.00TL

Opel - Yağ Filtresi Corsa C 2001 Sonrası 1.3 Dizel OrjinalGM 15TL
td_02.gif

td_04.gif

Opel - Mazot Filtresi Corsa C 2001 Sonrası 1.3 Dizel Alman Malı UFİ marka 25.00TL

TOPLAMDA 78 TL , bu fiyat çokmu yoksa normalmi arkadaşlar,geçenlerde 120 tl ye bakım yaptırdım ama çoğu parça yansanayi ve kalitesiz gibime geldi ondan böyle ayrı alıp taktırıcam,57 tl ye de castrol magnatec 10w40 disel için 4 litre yağ alıcam değişim ücretsiz,toplamda 135 tl parça ve yağ sizce nasıl?

bende 1snp erkenden yandı 105.000 bakım yapılması lazım ama benim arac 97000 daha yeni oldu nasıl bi iş bilmem bu yazı sadece hatırladıysam 500 km kala yazardı bende değiştirmem lazım aldıgın zaman bunları bana haber ver bende dışardan alyım..ben genede gittiğim özel servise soracagım kaca yapacagını ama..genede bi fikrimiz olsun ilhan kardes..

İlk mesajımda polen filtresi,hava filtresi yazılarını tıklayın,onlarda link, siteye yönlendiriyo direk,bana da fiyatlar uygun geldi ondan paylaşmak istedim,Macit abi bu fiyatlar hep internet sitesinden, bizim küçük sanayide parçacılar uçmuş,en bilinmedik yan sanayilere bu fiyatları çekiyolar,insp yazısı bende hep var o siliniyo heralde bakımdan bakıma , bende hep çıkıyo ilk kontağı çevirdiğimde, sonra km çıkıyo birkaç sn sonra.

bence ilhan kardes linkteki uygun hele birde yagsiz fiyatini sor...yagida disaridan mobil veya castroll al en uygunu sonucta linkteki alman mallari filitre...
garanti isi olmazsa kendim yapacaktim...1ci bakima cuma günü 415 lirayi bayildim...
fiyatlari vereyim
yag 4 litre shell longlife 5w30 97 lira, polenfilitresi 33,60 , mazot filitresi 59,36
hava filitresi 29 lira.yag filitresi 22,06... evet toplam isclik ile 415 lira...
mecburen garanti kapsami oldugundan yaptirdim yoksa senin gibi alman yan sanayi malalri cok bile kalite ayni sonucta opel bunlari yan sanayiye yaptirip markasini yazdiriyor..
hatta sanayide hava filitresi alam 7,50 ye var farka bak

Son düzenleme:
İlk mesajımda polen filtresi,hava filtresi yazılarını tıklayın,onlarda link, siteye yönlendiriyo direk,bana da fiyatlar uygun geldi ondan paylaşmak istedim,Macit abi bu fiyatlar hep internet sitesinden, bizim küçük sanayide parçacılar uçmuş,en bilinmedik yan sanayilere bu fiyatları çekiyolar,insp yazısı bende hep var o siliniyo heralde bakımdan bakıma , bende hep çıkıyo ilk kontağı çevirdiğimde, sonra km çıkıyo birkaç sn sonra.[/QUOTE

insp yazısı servise girdiğine silindi benimde ama sonucta daha servis e girmeme 7000 km varken yanması anormal geliyor bana .. ben arabayı 73000 de aldım 75000 de bakım yaptırdım nescarda sonra gene 90.000 de bakıma gene nescarda girdi bu bakımlar hep 300 ytlden aşağı olmadı :) bi daha servis zamanın 105.000 ama 98.000 de ısnp yazdı .. bi tuhaflık var bu işin içinde ..ama 1 senedir arac yatıyor hafta 1 gün 30-40 km yapıyorum arada çalıştırıyorum aracı...

Geri