corsa c 1.7 dti calısmama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dirrtyyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dirrtyyy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya arkadaslar benim cok sevdigim arabamdan berbat bi sorun yuzunden sogudum ve satma derecesine geldim sorun sabahları motor sogukken aracım calısmamaya basladı heralde sogukken yapıyor dedim fakat artık oyle bi hal aldıkı bu sorun motor sıcak olmasına ragmen cok cok zor calısıyor

calıstıktan sonrada duman atıyor ve mazot kokusu yayılıyor
aracı goturdum bilgisayara bagladılar hiçbir yerinde sorun cıkmadı gene sorun dvm etti carbon clean onerdiler daha bugun yaptırdım fakat yıne sorun anen devem ediyor acaba ne sorun olabilir aracımda yardımcı olursanız cok memnun kalacagım

Kizdirma bujilerinie baktir,sanirim tek problem onlar

tesekkurler bugun kızdırma bujiler degişecek sagol

ya ben anlamadım bujilerde hiçbi sorun yok nedir problem iyice soguttu beni arabamdan

Canim kardesim, termostatin hemen yaninda ona giren bir kablo olacak temperatur ölcecegi iki fili bir kaplo onu cikar ve temperatur ölcegi pirincten onu cakmakla isit ondan sonra kaployu bir daha tak hemne calistir eger o problem yok hemen calisiyorsa o zaman o parcayi degidtir ucuzdur ama dedigim gibi motor sogukken onu bir isit,dene
Birde injektion contalarina baktir basinc düsük olursada bu hatayi yapabilir buda büyük olasilik
Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
motorun kompresyonunu ölçtürün ... çalışmaması için iki tane aklıma gelen parça var ya manyetik tutucu volantın üzerinde opelin neresinde bilmiyorum yada üst. ölü nokta sensörü ( eksantrik açı sensörü ) de sorun olabilir aracı cihaza bağlattırın bence...

birkaç nedeni olabilir...
1-enjektörlerinden bir veya birkaç tanesi işiyo olabilir söktürüp basınçlaını kontrol ettir
2-pompa beynindeki lehimler soğuk lehim olmuş olabilir
3-marş motorunun elden geçesi gerekebilir
4-akünün ömrü bitmiş olabilir

hadi bakalım hayırlısı hafta sonu opel odak gedizler yada atakoye gidecek insallah sorunu cozerler cok canımı sıkmaya arabamdan nefret etmeye baslattı:( artık arabamı eski hali ile istiyorum basınca calısan az yakan cok kacan arabamı geri istiyorum:(

bu arada Hekimoglu angellar cok guzel durmus ne kadar fiyatı bide hangi marka angel onerirsiniz

geçmiş olsun bu işten gerçekten anlayan bir yerde pompanızı kontrol ettirin

Geri