Corsa C 1.4 egsoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eguzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eguzen

Kayıtlı Kullanıcı
10-Balıkesir
Arkadaşlar benim derdim aracımın egsozundan istediğim gibi ses alamamam. Arkadaşımda 2004 model 1.2 motor corsa enjoy var onun aracına ben Venüs marka bir egsoz taktırdım (daha o zamanlar ben araba almamıştım) sesine hasta olmuştum. Geçen cumartesi aynı egsozdan kendi arabama taktırdım ancak ses alamıyorum kafayı kırmak üzereyim lütfen bana bi yardım :help:

Arkadaşın sadece son susturucu mu taktı? Egzozun aynı mı? Arkadaşın orta susturucusunu felan söktürmüş olabilir. Spor ufak bir orta susturucuda taktırmanı öneririm.

bendede 1.2 twinport var.universal 100 YTL lik silencer olan bir egzos taktım.gayet güzel ses alıyorum.tabi ses kavramı göreceli.en azından silencer kapalıyken çok homurtu yapmıyor ama açarsan arabada durulmuyor özellikle uzun yolda :)

Arkadaşın sadece son susturucu mu taktı? Egzozun aynı mı? Arkadaşın orta susturucusunu felan söktürmüş olabilir. Spor ufak bir orta susturucuda taktırmanı öneririm.
Yoo arkadaşımın orta susturucu duruyorda; Ben bugün söktürdüm :) sonunda adam gibi bi ustaya baktırdım bugün 1.2 motorların katalizör küçükmüş ondan ötüyormuş bizim kilerde de büyük geçici olarak orta susturucuyu sökelim zevkini al sonra gel daha ufak bi orta susturucu takalım dedi. Şimdiki ses mükemmel :good: yardımlarınız için tşk ler

hayırlı olsun öncelikle.. :)

resim varsa alabilirmiyiz?

yaptırmak isteyenler için fikir olsun...

Resimden daha çok ses videosu isteriz:)

Resimden daha çok ses videosu isteriz:)
en kısa zamanda ekleyeceğim videoları herkese çok teşekkürler

Geri