1 Mar 2013 #1 uslum64 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 500 Tepkime puanı 0 Puanları 0 sayın arkadaşlar egsoz konusunda pek bilgim yok yardımcı olurmusunuz performans veya egsoz ucu hakkında ...?
sayın arkadaşlar egsoz konusunda pek bilgim yok yardımcı olurmusunuz performans veya egsoz ucu hakkında ...?
1 Mar 2013 #2 954fireblade Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 4,796 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 kardeş 1.3 ten güzel bir ses çıkmaz hiç perf.egzoz koyma,ama kibar bir uç olabilir,zevkine göre birşey takabilirsin...
kardeş 1.3 ten güzel bir ses çıkmaz hiç perf.egzoz koyma,ama kibar bir uç olabilir,zevkine göre birşey takabilirsin...
1 Mar 2013 Konuyu Başlatan #3 uslum64 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 500 Tepkime puanı 0 Puanları 0 954fireblade' Alıntı: kardeş 1.3 ten güzel bir ses çıkmaz hiç perf.egzoz koyma,ama kibar bir uç olabilir,zevkine göre birşey takabilirsin... Genişletmek için tıkla ... bende öyle düşünüyorum kardeş pek bilgim olmadıgı için merak ettim bir de dizel oldugu için performansdan nasıl yararlanırım bilemiyorum açıkcası..
954fireblade' Alıntı: kardeş 1.3 ten güzel bir ses çıkmaz hiç perf.egzoz koyma,ama kibar bir uç olabilir,zevkine göre birşey takabilirsin... Genişletmek için tıkla ... bende öyle düşünüyorum kardeş pek bilgim olmadıgı için merak ettim bir de dizel oldugu için performansdan nasıl yararlanırım bilemiyorum açıkcası..
1 Mar 2013 #4 954fireblade Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 4,796 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 güzel bir yazılım sadece...veya powerbox
1 Mar 2013 Konuyu Başlatan #5 uslum64 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 500 Tepkime puanı 0 Puanları 0 954fireblade' Alıntı: güzel bir yazılım sadece...veya powerbox Genişletmek için tıkla ... yazılım düşünüyorum ama powerbox zararlı diye biliyorum
954fireblade' Alıntı: güzel bir yazılım sadece...veya powerbox Genişletmek için tıkla ... yazılım düşünüyorum ama powerbox zararlı diye biliyorum
1 Mar 2013 #6 954fireblade Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 4,796 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 ikside aynı biri hazır hali,beyin yeniden yazılmıyor sadece araya bağlanıyor önceden hazırlanan map..o yani...
ikside aynı biri hazır hali,beyin yeniden yazılmıyor sadece araya bağlanıyor önceden hazırlanan map..o yani...
2 Mar 2013 #7 baymustang Organizasyon Sorumlusu Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 3,426 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 çok tatlı ses alınıyor hemde çok cüzi miktarlara
2 Mar 2013 Konuyu Başlatan #8 uslum64 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 500 Tepkime puanı 0 Puanları 0 baymustang' Alıntı: çok tatlı ses alınıyor hemde çok cüzi miktarlara Genişletmek için tıkla ... usta hangisinden tatlı ses alınıyor bilgi verirmisin
baymustang' Alıntı: çok tatlı ses alınıyor hemde çok cüzi miktarlara Genişletmek için tıkla ... usta hangisinden tatlı ses alınıyor bilgi verirmisin
12 Haz 2013 #9 baymustang Organizasyon Sorumlusu Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 3,426 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 uslum64' Alıntı: usta hangisinden tatlı ses alınıyor bilgi verirmisin Genişletmek için tıkla ... son susturucu iptal yerine düzboru bide egzoz ucu ile güzel bir ses alabiliyorsun hemde rahatsız edici değil
uslum64' Alıntı: usta hangisinden tatlı ses alınıyor bilgi verirmisin Genişletmek için tıkla ... son susturucu iptal yerine düzboru bide egzoz ucu ile güzel bir ses alabiliyorsun hemde rahatsız edici değil