Corsa c 1.2 aşırı yükde çekiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normal bence

Aşırı yukte çekişten düşmesi bu anlamda normal.Düşününce bu araba boşken 960 kg + 70 kg sürücü desen = 1.030 kg eder. Sen bunun yanına 4 kişi daha alsan + 250 kg = 1.280 kg eder.Yani 1.2 -80 hp ile bu kutleden atak hareketler beklemek yanlış olur.

Kullanırken farkediyorum, Corsa C 1.2 , 2 kişiyken gerçekten güzel,hem az yakıyor,hemde (gerektiği zaman) gaza yuklenip performans alabiliyorsun.Tabiki performansdan kastım aşırı güç isteyen manevralar değil.Sehiriçi kullanımları için bence ideal.Az yakıyor.Hafta sonlarıda sehirdışına çıkıyorum, şu ana kadar sollamalarda yada yokuş tırmanışlarında problem yaşamadım.Ekonomiye öncelik veren kullanıcılar için ideal.

pzeronero' Alıntı:
Aşırı yukte çekişten düşmesi bu anlamda normal.Düşününce bu araba boşken 960 kg + 70 kg sürücü desen = 1.030 kg eder. Sen bunun yanına 4 kişi daha alsan + 250 kg = 1.280 kg eder.Yani 1.2 -80 hp ile bu kutleden atak hareketler beklemek yanlış olur.

Kullanırken farkediyorum, Corsa C 1.2 , 2 kişiyken gerçekten güzel,hem az yakıyor,hemde (gerektiği zaman) gaza yuklenip performans alabiliyorsun.Tabiki performansdan kastım aşırı güç isteyen manevralar değil.Sehiriçi kullanımları için bence ideal.Az yakıyor.Hafta sonlarıda sehirdışına çıkıyorum, şu ana kadar sollamalarda yada yokuş tırmanışlarında problem yaşamadım.Ekonomiye öncelik veren kullanıcılar için ideal.

Ben de memnunum ,düşüncelerine katılıyorum.Çekişden düşmesi çok normal.Demek istediğim aşırı yükte ilk kalkışlarda zorladığı...
Onun haricinde :good:

Gözünü Yiyim 2.0 Motor Vectranin Masrafi çok çok Yakiyo Ama Bastimmi Gidiyo Bastimmi Duruyo Valla...hiç Affetmiyo...lpg Dede Ayni Ah Bide şu Ariza Işigi Yanmasa Tamamdir...

pzeronero' Alıntı:

dusuncesıne katılıyorum ben de 1.2 corsa kullanıyorum
cok memnunum

bizde bi 1.3 cdti bide 1.2 twimport war . dizel benzinliye göre çok ama çok daha iyi kaçıyor. yokuş mokuş farketmez cdti için ama 1.2 için öle söyleyemeyecem

kutluhan83' Alıntı:
bizde bi 1.3 cdti bide 1.2 twimport war . dizel benzinliye göre çok ama çok daha iyi kaçıyor. yokuş mokuş farketmez cdti için ama 1.2 için öle söyleyemeyecem
ewet cdtı 1.3 olmasına ragmen yakus yuk muk tanımıyor turbo dizel ollmasndan dr heralde

o yükte 1.2 için normal bence. bende de yokuşlarda güç kaybı hissediliyor. sonuçta bu araç ekonomi sınıfı ve şu direksiyon kutusundaki ses sorunu dışında aracımı çok seviyorum.

Geri