corsa b ye hangi marka yay

ÖNDE-R1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar corsa b world cup aracım var yay almak istiorum da corsacılara sormak istiorum hangi marka yay önerirsiniz ne kadar düşürür ve ne sertlikte olur şimdiden teşekkür ederim

arkadaşım fk güzel oluyor corsalara ama fk nın corsa bler için özelbi alçaltma seti var bende arıyorum bulabilirsen banada haber ver

yerle bir olmasınıda istemiorum 15 inç jant düşünüorum arka çamurluklara sürtmesin arkada 2 kişi otururken yeter :) ben arkadaşım corsa c aracına 3lük maxtrac taktırdık düşmesi tam istediğim gibi oldu ama yol tutuş tatmin etmedi eibach sportline kullandım düşmedi ama yok tutuş konfor mukemmel oldu rneğin vogtland fk ne derece yani konfor nasıl düşme ne kadar yol tutuş nasıl ?

fk nın yol tutuşu güzel yay takdığın bir arabada konforu fazla aramıyacaksın çünkü arabanın esnemesini kıstlamış oluyorsun

yerle bir olmasınıda istemiorum 15 inç jant düşünüorum arka çamurluklara sürtmesin arkada 2 kişi otururken yeter :) ben arkadaşım corsa c aracına 3lük maxtrac taktırdık düşmesi tam istediğim gibi oldu ama yol tutuş tatmin etmedi eibach sportline kullandım düşmedi ama yok tutuş konfor mukemmel oldu rneğin vogtland fk ne derece yani konfor nasıl düşme ne kadar yol tutuş nasıl ?

eibach en iyisi diye biliyorum almayı düşünüyorum nasıl yani eibach kullanmısınız düşmedi demişssiniz

Geri