araba aynası için bıcak tabanca vari seyler kapıp koşmak ürkütücü kişiden korkmak değil ne noktalara gelmişiz ondan korktum.
ben corsa b nin aynaları hem tasarım olarak hemde kırılmadan yerinden cıkıp takılabilmesi sayesinde inanılmaz ergonomik.
korkacak birşey yok; insan sıfatında aramızda gezinip, oksijenimizi tüketen bazı zevat, hakikaten insan olsa;
yüzlerce araçtan ve binlerce kişiden oluşan gişe kuyruğuna, diğerlerini "adam" hesabına saymadan, hoyratça girmeye teşebbüs etmese;
bu teşebbüsü sonuçsuz kaldığında, havalı kornasına peşpeşe basıp,el kol hareketleri yapmasa;
üstüne üstlük arabasında tüm kurallara riayet etmiş şekilde, hanımıyla oturan ve bir saati aşkın süredir sıranın kendisine gelmesini bekleyen "ben" kişisinin arabasını , yarım metrelik dikiz aynasında görmesine rağmen hiçe sayıp, konserve kutusu muamelesi yapmasa, canımı ve cananımın canını hiçe saymasa (ayna zerre kadar mühim değil);
ve dahası bunu farkettiğinde de gaza yüklenip kaçmaya kalkmasa;
beni zıvanadan çıkartamazdı..
inan korkacak bir şey yok; ben kişiyi yakalayabilseydim yine fiziki zarar manasında birşey yapmazdım.. Kolluğa teslim ederdim, ceza almasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapardım.
Ayrıca aynalarımızda hiç kullanışlı değil; keşke katlanabilir olsaydı..