corsa b subwoofer önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mmpow3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mmpow3r

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkeze iyi akşamlar iyi forumlar aracıma bugun itibari ile pioneer deh 1400 marka teyp roadstar 6040 2400 w anfi ve pioneer compenant takımı aldım tek eksiğim subwoofer anlayan arkadaşlar bu takımın yanında ne önerebilir teşekkürler

violance var elimde istersen,çift kanal 30cm galiba.

violance var elimde istersen,çift kanal 30cm galiba.

pioneer champion seri, jbl , kicker önceliğim yinede tesekkürler benim sormak istediğim 400 w rms kaldırırmı bu anfi hangisinde daha temiz ses alırım sonuçda çok iyi bi anfi değil bilgilendirirseniz sevinirim

jbl gt5-12 nasıldır acaba bilgisi olan varmı

tonlamasi iyidir kullanilabilir bir bas....

38cm hertz veya kicker güzel olur bence.
ben 38cm violance kullanıyorum şuanda. daha önce kicker vardı. violance akustiğide çok başarılı bence. 3 seçenekten biri gayet iyi olur.

38cm hertz veya kicker güzel olur bence.
ben 38cm violance kullanıyorum şuanda. daha önce kicker vardı. violance akustiğide çok başarılı bence. 3 seçenekten biri gayet iyi olur.

2x150 w rms veren bi anfi için kicker gidermi diyosunuz

valla ben 2x200w harverd anfi ile beslemiştim. :D köprüde idare eder bence. tabikide anfininde basa göre ideal enerjide olması lazım. ama şimdi bass kicker filan olursa daha sonra anfide değiştirilebilir. geliştirme amaçli ileri düşünerek demiştim ben. :)

valla ben 2x200w harverd anfi ile beslemiştim. :D köprüde idare eder bence. tabikide anfininde basa göre ideal enerjide olması lazım. ama şimdi bass kicker filan olursa daha sonra anfide değiştirilebilir. geliştirme amaçli ileri düşünerek demiştim ben. :)
:):) ben jbl i alıyım en iyisi fiyatıda uygun kabindahil 150 tlye buldum olmadı anfiyi değiştircem

Geri