Corsa B Rolanti durunca inip çıkıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar aracımda daha önce rolanti araç boşta giderken 1000'de araç durunca 700-800 civarına düşüyor (sabit) ve araç inanılmaz çok titriyordu! şimdi ise araç yürürken aynı ama durunca rolanti 1100-700 arası geziyor titreme dahada çok arttı! performansım zaten sıfır denilecek kadar kötü! 2 viteste vuruntu var 2 tane ayrı ustaya götürdüm adamlar aracım hiç bişey yok diyorlar ama ben başka bi araç kullanmadığımdan aracımın performansının inanılmaz düştüğünü hissediyorum! :cry:

sizden ricam biraz fikir yürütmeniz aracın gidince neresine bakmalarını söleyim adamlara aynı böle anlatıyorum hiçbir cevap alamıyorum!..

yardımlar için şimdiden teşekkürler!.. :help: :help: :help:

Aynı bendeki durumlar..

Çözüm diğer arkadaşarın dediği gibi

Gaz kelebeği + EGR temizliği + sonrası için iyi bir yerden alınmış yakıtla çözbilirsin.

Tşkr ederim!

benim de basima geldi, enjektorleri ve gaz kelebegini temizletim duzeldi

kelebekten kaynaklanıyr kardeşş aynı durumm benımde başıma geldi özel servise götürdummm kelebeği söküpp temizledı usata ondan sonraa düzeldi

arkadaşlar aracımda daha önce rolanti araç boşta giderken 1000'de araç durunca 700-800 civarına düşüyor (sabit) ve araç inanılmaz çok titriyordu! şimdi ise araç yürürken aynı ama durunca rolanti 1100-700 arası geziyor titreme dahada çok arttı! Performansım zaten sıfır denilecek kadar kötü! 2 viteste vuruntu var 2 tane ayrı ustaya götürdüm adamlar aracım hiç bişey yok diyorlar ama ben başka bi araç kullanmadığımdan aracımın performansının inanılmaz düştüğünü hissediyorum! :cry:

Sizden ricam biraz fikir yürütmeniz aracın gidince neresine bakmalarını söleyim adamlara aynı böle anlatıyorum hiçbir cevap alamıyorum!..

Yardımlar için şimdiden teşekkürler!.. :help: :help: :help:
aracındaki sorunların nedeni silindir içersindeki ve süpaplardaki kurumlanmadan kaynaklanıyor.silindir kapağı sökülüp revizyonu gerekir.kesin çözüm...

benim de basima geldi, enjektorleri ve gaz kelebegini temizletim duzeldi

astra h gaz kelebeği nerededir acaba ve kendim temizleye bilirmiyim

Geri