Corsa B lastik değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beril64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,benim 1994 model Corsa 1,2 City marka aracım var,aracımın üzerinde 145/80/13 ebatlarında lastik var,bu lastikler aracıma hiç yakışmıyor bisiklet lastiği gibi duruyor,ben lastikleri 165/70/13 ile değiştirmek istiyorum,aracımın motor gücü 1,2, bu lastikleri takmam bana bir sorun yaratırmı,ön ayar bozulması falan yaparmı bu konuda bilgisi olan veya usta arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim herkese iyi çalışmalar

farketmez değiştirebilirsiniz!.. büyük farklar doğurmaz!..

Yaşasın bir Corsa B si olan daha

Valla artık kimse corsa B yi sallamıyor diye düşünürken bomba gibi oldu bu konu hele ben Corsa B Eco kullanan biri olarak kendimi kelaynak gibi hissediyorum. Bu arada yazdığınız lastik ebadının bir problem çıkaracağını sanmıyorum. olsa olsa biraz son sürat kaybı olur oda zaten benim gibi sizinde önceliğiniz olmasa gerekki 1.2 corsa city'e biniyorsunuz. bunun yanında 70' lik lastik profiliyle yerden yüksekliğinizde yanılmıyorsam 1 cm kadar düşecektir. bununla birlikte fren ve viraj performansıda muhtemelen iyileşecektir

Son düzenleme:
Bilgiler için teşekkürler corsamdan çok memnumun benim gibi 3 kişilik aileler için ideal yakıt sarfiyatı düşük kolay kolay yolda bırakmıyor iyi almışım diyorum

Corsa b

Bu sitede CORSA B ile ilgili pek fazla açılmış başlık yok.. veya çok fazla corsa b kullanan yok Corsa B kullanan arkadaşlar Sitede bir başlık açıp sürekli orada yazalm.

Gerçekten çok azız!!!

Aslında bende yönetime modeller arası kategoriler oluşturulması için talepte bulunmayı düşünüyorum ama kabul edeceklerinden endişem var kopma olur diye karşı çıkabilirler

Geri