Corsa b GSİ LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uncion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uncion

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kullananlar bi yorum yaparsa çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:
bende de corsa b sport 1.4 var geçen ay atiker taktırdım lpg kaynaklı değil ama aracın soğutma sistemi ve egr valfinden sorunlar çıktı stop etme gaza geçmeme gaz yememe tekleme şuan benzinde kullanıyorum ama tekleme devam ediyor dikkat et ustanla konuş araca iyice baktır ona göre taktır yakma konusuna gelince benim arac 60 liraya fulleniyo 280 km ş.içi gidiyo seninki 1.6 250 km ş.içi gidersin 60 liraya 250 en az yani ama dediğim gibi ben taktırma derim çünkü inan arabadan soğudum lpg iyidir ama opelde çok sorunlar yapabiliyo ve büyük ihtimal sende yaşarsın mutlaka ama mutlaka işi bilen ustalarına göster danış

egr valfi ile gaz potansiyometresi yeni değişti bende takılmadan hata verdi :) tup ile alakalı olacagını pek zannetmiyorum ama tup tetiklemiş olabilir.

tüp herşeyi tetikliyo ona göre iyi düşün yaptır ben bilgi almadan bi anlık refleksle taktırdım zarar görmeni istemem yazık para kolay kazanılmıyo

çok arastırdım ve landirenzoda karar kıldım sikayetim var comda 1 tane bile sorunu yok? ustelik opel de landirenzoyu oneriyormus
smile.gif
forumlardan baktım öğrendim 20 kişiden 2 sinde sıkıntı var. http://www.olgunlpg.com/lpg/

fiyat olarak ne istiyolar opel öneriyomuş bi taktır bakalım sonucu paylaşırsın bende salı günü ustaya gidip egr valfini değiştiricem bakalım ne olucak

taktırıyım yorumları yazarım buraya bakalım nasıl olucak

hadi hayırlısı bu arada benim motor tamamen indirildi 1500 tl masraf çıktı ustam lpg den diyo bencede öyle bugüne kadar tık etmezdi motorum dahada işim olmaz gazla tüple 3 kuruş kar yapalım diye motoru kucakladık

geçmiş olsun ne gibi problemler çıktı?

bende de gsi var 94 model ... lpg düşüneyim mi düşünmeyeyim mi anlamadım !!! yardımcı olursanız sevinirim ...

Geri