Corsa Arka Kısım Gıcırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arif06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arif06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 30.000 km' den sonra aracımın arka koltuğuna 1-2 kişi oturunca kasislerden geçerken gıcırtı sesi gelmeye başladı fakat şu an kimse oturmasada kasislerden geçerken bu ses geliyor. Nette dingil burçlarının yağlanması, Z rotu değişim, amortisör değişimi gibi yorumlar yapılmış. Biryerde de yağlasanda, değişsende daha sonra gene başlıyor çözümü terazi burç lastiğinin iki tarafından 2mm maket bıçakla kesilerek yağlanınca kökten çözüldüğü yönünde. Siz ne önerirsiniz?

Corsa C varken sorun benimde başıma geldi, dingil burçlarının kenarlarını biraz keserek çözmüştüm. Corsa D de ilk defa duyuyorum.

Arkadaşlar 30.000 km' den sonra aracımın arka koltuğuna 1-2 kişi oturunca kasislerden geçerken gıcırtı sesi gelmeye başladı fakat şu an kimse oturmasada kasislerden geçerken bu ses geliyor. Nette dingil burçlarının yağlanması, Z rotu değişim, amortisör değişimi gibi yorumlar yapılmış. Biryerde de yağlasanda, değişsende daha sonra gene başlıyor çözümü terazi burç lastiğinin iki tarafından 2mm maket bıçakla kesilerek yağlanınca kökten çözüldüğü yönünde. Siz ne önerirsiniz?

Dostum senin ki ne ki ? Benim araç 5 aylık daha 9.000 KM'de şimdiden arka sol kapının oradan gacur gucur ses geliyor , malum mersinin yollarını görsen bana hak verirsin , köstebek yuvası yollar buranın yolları yanında otoyol asfaltı kalır , birde 2013 akdeniz olimpiyatlarına hazırlanıyoruz :mad: önce şu yolları adam etsinler

corsa c 2006 aracım var. kasisten geçerken benim arabadanda geliyor gıcırtı. ama doluyken gelmiyor. boşken yapıyor genelde

benden doluyken gelıyordu o gıcırtı sesı servıse goturdum yapmaları 2 dakıka bıle surmedı :)

Yağlama mı yapıldı acaba?

Geri