Corsa 2012 Silecek Suyu Çok Çabuk Bitiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marcelle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marcelle

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2012 model 1.4 otomatik vites Corsa sahibiyim. Silecekler için su koyuyorum ve fazla harcamamama rağmen 2 günde bitiyor. Sorun nedir acaba?

ınsignianın silecek memelerini takarsan sorunun çözülür enjektör gibi püskürtme yapıyor

Bence sorun pompanın geçtiği contadan kaçırıyor... eğer fazla kullanmıyorda boşalıyorsa yere akıtıyor

Peki bunu garanti kapsamında mı yaparlar? Veya garanti kapsamında değilse ne kadar para öderim?

fıskıyeler kaputun içinden geliyorsa benim aracımdada aldığımda 2 güne bitiyordu...meğer fıskıyelerle gelen hortumun birleştiği yerde tam oturmamıs kaputun içine doluyormus ordanda yere akıyormus...aynı sorun olabilir kendiniz bakabilirsiniz...

ınsignianın silecek memelerini takarsan sorunun çözülür enjektör gibi püskürtme yapıyor

corsa D lerde de aynı fıskiye var diye biliyorum ben ve zaten onlarda çabuk bitiyor, biz deneme amaçlı takmıştık insignia washer jet fıskiyeyi 8-10 kez püskürtünce baya azalmıştı silecek suyu...

Aynı problem benim aracımda da var çok çabuk bitiyor

silecek suyu hortumunu kontrol edin:

benim corsa b nin silecek motorunun çıkışındaki, kaputun menteşesinin girdiği yerden geçen su hortumu tam orası dirsek olduğu için ve her kaput açıldığında eğilip büküldüğünden zamanla hortum yırtılmış bir anda boşalıveriyordu. hortumu kestim.
ağzını düzeltmek için.
sonra sanayiden bir tane silecek hortumu için "T" parçası aldım. hortumun iki kestiğim yerişne taktım. T ninn açık ucunu da çakmak lşa yakıp mühürledim. işlem tamam...

silecek suyu hortumunu kontrol edin

Geri