corsa 2006 silverline özellikleri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kut83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kut83

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
corsa 2006 cdtı silverline'm var ve özelliklerini bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz özelliklerini bilen yazarsa sevinirim

bildiğiniz bütün özelliklerini :good:

njoy un spor paketli halinin yeni adı kısaca :D

njoy un spor paketli halinin yeni adı kısaca :D

ben hiç bir enjoy da mercekli far göremedim. silverline 0opelin 2006 yılına özel üretmiş oldugu bi seri

özelliklerini bilen arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.

arkadaşım opelin satış politikası silverline ın çıkma sebebidir dediğim gibi enjoy un spor paketli ayrıca daha alımlı görünmesi için mercekli 3d elipsoid far ve siyah ve beyaz tabanlı olmak üzere iki çeşit stop eklenmiş halidir enjoy modelinin sahip olduğu donanımlara sahiptir ek hiçbirşey yok özel seriliği burdan gelir

ben hiç bir enjoy da mercekli far göremedim. silverline 0opelin 2006 yılına özel üretmiş oldugu bi seri

özelliklerini bilen arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.

silverline ın da spor paketi vardı. ben ekstra para vermiştim hatta. mercekli far spor pakete dahildi beyaz zemin göstergeler vs. düz far spor paketi olmayan silverline da var yani. neyse, teknik verileri vs mi istiiyosun sen?? öyleyse mail adresini ver atayım.

silverline ın da spor paketi vardı. ben ekstra para vermiştim hatta. mercekli far spor pakete dahildi beyaz zemin göstergeler vs. düz far spor paketi olmayan silverline da var yani. neyse, teknik verileri vs mi istiiyosun sen?? öyleyse mail adresini ver atayım.

teknik özelliklerini ve kumanda kollarını kullanımını istiyorum flow me varmı park halinde sellektör kolunu çekince isteğigin tarafın parkları yanıyomu bu konularda yardımcı olursanız sevinirim

Geri