corsa 1.7DTİ yedek parça fiyatlar normalmi?

bymerthan

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
merhaba arkadaşlar. arabamın bazı sıkıntıları için bugün özel servisimden fiyat aldım. sizce bu fiyatlar normalmi? daha uygun alabileceğim bir yer varmıdır?

1.trigel seti 220tl
2.arka iki amortisör monreo marka 150tl
3.devirdaim pompası 75tl
4.V kayışı 30tl
5.kalorifer peteği temizleme,
mazot müşürü temizleme ve tüm işçilik 100TL

TOPLAMDA 575tl

sizce yedek parça fiyatları normalmi? ben trigel kayışını internette 140TL ye buldum ama sanırım set değildi. ve nekadar güvenilir bilemiyorum. yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Fiyatlar inanılmaz güzel. Parçaların original ve sıfır olduklarından emin ol :)

Off topic olcak ama,

astra gsi'ımı özlemiyorum ama dti'ımı baya özlüyorum.

Kıymetini biliniz dti ların.

arkadaşlar haftaya değişim işlemlerine başlıyacağım. detayları tekrar paylaşırım. teşekkürler.

abi mazot müşürünün neresini temizleticen ??pompadaki avans müşürümü ?

bende geleyim nereye gidiyorsan büyük ihtimalle boş olurum... bende gelim bende gelim :)

haftaya cumartesi günü kemerdeki ustama götürücem arabamı. ben sabah işe giderken bırakıyorum arabamı akşam eve dönerken alıyorum. istersen sende gel.

bende off gününde yeni sanayi civarına gidersin zannettim en fazla :) kemer biraz aşıyor beni...zalım kader yine ağlarını ördü...

tamam ozaman haftaya cumartesi günü yeni sanayideki servisime gidelim. bana farketmez. nerde yaptırdığımın önemi yok. ikiside iyi ustalarımdır. biz servis muhabbetinden önce bir buluşup tanışalım ama çay kahve içelim. aynı mahallede oturuyoruz daha tanışamadık. sen beni hiç gördünmü mahalle civarında. bak ben başar kolleji sokağında oturuyorum. şimdi gitsen arabam orda :)

yarın öğleden sonra sanayiye gidicem sende gel istersen bir servise uğrayım tech2 ye bağlatıcam arabayı.

merthan abi gittinmi neyaptın
geleyim istersen yanına ben müsaitim

Geri