corsa 1.7 yakıt pompa beyni problemi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilginiz için teşekkür ederim. ustayı arayacağım.
 
bu gün egr yi temizlettim. yarım çay bardağı balçık çıktı nerdeyse. neyse sonra 10 km kadar kullandım . normalde 1 km içinde stop ediyordu.herhangi bir sorun çıkmadı. ama kesin sonucu yarın veririm. sabah net olarak belli olur .umarım sorun çözülmüştür.
 
Geçmiş olsun.Bence Egr Valfini İptal Edin Kurtulun Gitsin.
 
Bu haftada dediğiniz gibi egr yi iptal ettireceğim. arabanın sorunu bitmiş gibi görünüyor. ancak tekrarlama riskine karşı en iyi çözüm sanırım iptal olacak.
 
egr yi henüz iptal ettiremedim. ancak araç bu gün yine 10 km mesafede 4 kere stop etti. durum çok can sıkıcı.
 
sorun pompa beyınınde
 
pompa beyni değişti aracım hala geç çalışıyor

opel servisinde 2600 ytl e pompa beyni değişti aracım hala sıcakken geç çalışıyor.servis bir de marş motoruna bakalım dedi.bırakın kalsın dedim.deneme yanılma ile sorun mu çözülür.
 
opel servisinde 2600 ytl e pompa beyni değişti aracım hala sıcakken geç çalışıyor.servis bir de marş motoruna bakalım dedi.bırakın kalsın dedim.deneme yanılma ile sorun mu çözülür.
olmayan işin parasını neden veriyosunuz...anlamıoyrum?olmamış işte sorun cözülmemiş.tüketici hakları dnen bişey var verin parcayı geri.müşteriler bize gelince aslan kesiliyo yavvv
 
Arkadaslarin dedigi gibi sorun Pompa ECU da olabilir.
Pompa beynini söküparkadan kapagi kaldirdiginiz zaman aciliyor. Silikon ile yapistirilmisdir.
Platini kontrol edin.Leyim mi deniyor kopmus olabilir.
Pompa beyni pompanin arka tarafindadir, yukaridaki degil yanlis anlasilmasin

Kapagi sonra silikon ile yapistirin yine. Su girmemesi icin.
.
 
benim sorun çözüldü. pompa beyni tamir edildi. sorun yanmış bir parçaymış. çok şükür kurtuldum bu kabustan.
 
Geri
Üst