Corsa 1.7 Orta Konsol Önerileri

tekelioglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar arkadaşlar ve abiler;
Arabam corsa c 1.7 ve orta konsolda biliyorsunuz bilgilendirme ekranı vs. yok.Ben buraya gösterge yerleştirmek istiyorum.Bu tarz bir uygulama yapan yada düzgün şekilde emanet gibi durmadan oraya neler yapabiliriz.Hadi hep beraber bir beyin fırtınası yapalım :)

Abi verdiğin link açılmıyor.Birde aklıma şöle bişey geldi benim araba şimşek gri,orta konsolu arabanın rengine boyatıyım üstteki boş yere de 3 adet gösterge koyayım diyorum.Mesela turbo basınç göstergesi gibi.Ancak dizel araçta gösterge konusunda ne tercih yapmam gerektiğini bilmiyorum.:)

ben buradaki bir opelim üyesinden çıkma tid ekran aldım ve bağladım gayet güzel oldu.herşey birebir uyuyor ekran ve ekranın oturacağı yerdeki parçada değişiyor.

Abi verdiğin link açılmıyor.Birde aklıma şöle bişey geldi benim araba şimşek gri,orta konsolu arabanın rengine boyatıyım üstteki boş yere de 3 adet gösterge koyayım diyorum.Mesela turbo basınç göstergesi gibi.Ancak dizel araçta gösterge konusunda ne tercih yapmam gerektiğini bilmiyorum.:)

link çalışıyor corsa orta konsol yazınıca çıkması lazım arama kısmına laf lafı açıyorda 1 yada 2 . sayfada olması lazım

Benim anladığım sen ekran yerine gösterge koymak istiyorsun.
Boost : Turbo basıncını gösterir.
Oil Temp : Yağ sıcaklığını gösterir. Hararet saatinin aynısıdır.
Oil Pressure : Yağ basıncını gösterir. Modifiye işlerinde araç içinde olması gereken bir göstergedir.
EGT : Egsoz gazı sıcaklığını gösterir(EGT=Exhaust gas temperature).Motor çıkışına yakın yerde manifold üzerine takılır.Normalin üzerindeki değerlerde detonasyon fazla olduğundan bu gösterge kullanılır.

3 gösterge takılacaksa boost,oil pressure,EGT koyman yarar sağlar ama araçta motor modifiyesi yoksa bir o kadarda gereksizdir :) Tid ekran varsa iptal edip şapkasını kesip biçerek göstergeleri monte edebilirsin.Yada A kolonuna 3lü fiber kap alıp monte edebilirsin.Şapkalı Tid ekranın yoksa yeni şapka alacaksın yada fiberden özel göstergelere ve rahat görme açısını ayarlatıyp yaptıracaksın kolay gelsin.

Geri