Herkese selamlar üçgün önce arabam triger kayışını sıyırmıştı usta değiştirdi önce sadece kayışla kurtardı dedi, bunun üstüne (direksiyon kutusu haricinde) ön taraftan bazı tıkırtılar geliyordu onları, rot balans ayarlarını filan başlmışken hepsini aynı ustaya toplam 550 tl ye yaptırdım dün arabayı teslim etti...Ucuz atlattık diye seviniyordum, şimdide aynı usta kayış sıyrıldığında başka yerlerede zarar vermiş sökülmesi lazım yoksa ileriye doğru başka işler açabilir diyor...
Bende tamirden sonra her gün çıktığım bir rampa vardı arabayı demek için o rampaya iki defa gitti geldim eskiden 80 90 dan fazla yapmıyodu şimdi 100 km hızı rahat yapıyor bana göre eskisindende iyi olmuş... Acaba usta alış verişimden memnun kaldıda beni sürekli görmek mi istiyor yoksa gerçekten böyle birşey olabilirmi çözemedim vesselam...
Bende tamirden sonra her gün çıktığım bir rampa vardı arabayı demek için o rampaya iki defa gitti geldim eskiden 80 90 dan fazla yapmıyodu şimdi 100 km hızı rahat yapıyor bana göre eskisindende iyi olmuş... Acaba usta alış verişimden memnun kaldıda beni sürekli görmek mi istiyor yoksa gerçekten böyle birşey olabilirmi çözemedim vesselam...