Corsa 1.7 90.000 de motor üfler mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tb8cth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Duman atsın arkadaş, sen bir kere kesinlikle carbon-clean yaptır, direk motora bağlayıp yapsınlar depoya katkı koyarak yapmasınlar 70-80lira gibi bir masrafı var, bunun dışında eğer varsa arıza kodu al Tech 2 cihazıyla, bu motorların enjektörlerinin çok hassas olduğunu biliyorum her ustanın açtıktan sonra düzgün takamaz bu yüzden açtırmanı tavsiye etmem,bakımları tam olsun birde mazotu düzgün bir yerden alırsanız sıkıntı çıkarmaz... Kazasız belasız...

benım mesela enjektor problemım var kat ıptalı falanda oldugu ıcın duman atıyorum ama sadece ılk çalıstıgında yuklendıgımde oluyor..fazla önemseme duman cok normal 1.7 de duman olmasa bu kadar seri bi araç olmazdı ;)enjektor sorunun yuklendıgınde 130 km/h civarını gectıgınde arıza ısıgı yakıyosa vardır benden soylemesı başıma geldıgı ıcın soyluyorum..

Senin Motorunda Bir şey yok bence rolantiden çalışan dizel arabada gaza yuklenirsen ilk başta duman atması gayet normaldir.Takma Kafana Sen Gidişinde yakıtında varmı problemin full depo kaç km Yapabiliyosun ??

Senin Motorunda Bir şey yok bence rolantiden çalışan dizel arabada gaza yuklenirsen ilk başta duman atması gayet normaldir.Takma Kafana Sen Gidişinde yakıtında varmı problemin full depo kaç km Yapabiliyosun ??
selamlar aslında tam depoyu hesaplayamadım ama geçen hafta depoyu doldurdum şehir içi bir haftada 140 km yaptım 12 litreye yakın yakmışım

çok yakmış, sıkıntı var...

ortalama yaklaşık 8-9 litre yakması lazım 140-150Km arasında.

Sorun ne olabilir acaba, bu motorun yarım olması veya enjektör arızasından kaynaklanabilirmi, birde dün fırsatını buldum oldukça düz bir yolda 165 km/s hızı geçmedi düzde biraz daha hızlanabilir diye düşünüyordum doğrusu...

Son düzenleme:
165 çok kötü değil bence... yüksek hızda silkeleme ve ardından arıza ışığı yakma gibi problemler var mı?

Geri