corsa 1.4 gls & clio 1.4 & peugeot 206

Hocam fanatikliğin alemi yok bütün arabaları incele corsa b 92-93 senesinde çıkmış bir araba diğerleri 98 yılında çıkmış araçlar. Teknoloji, güvenlik, donanım, kalite olarak Corsa'dan üstün araçlar.

Tamam Opelim.net burası ama Clio ve 206'nın üstün olduğuda bariz bellidir. Corsa B'nin rakibi 205 ve Clio 1 dir. Clio 2 ve 206'nın rakibi Corsa C'dir. Burdaki araç Corsa C olsa evet iki araçdan da iyidir Corsa C ama Corsa B'de iki araçtan kötüdür.

corsa ama mümkünse 8v alın! Tam bir memur arabası 500 liraya lpg takılıyor performansta en ufak değişiklik yok ş. içinde 150 ykr gaza basmaktan korkmazsanız tabi yoksa 140 ykr. bence bedava.. sadece süspansiyon biraz sert! gerisi bence harika! servis ücreti ise çok az ben 1 stop lambasını 23ytl ye aldım :D

fanatik olayını bir kenara bırakıp üstünlüklerden bahsedelim. mesela clio 206 'nın üstünlüklerini yazabilirmisiniz. corsa c nin b den daha yeni ve iyi olduğu konusunda herkes hemfikirdir.

geri geri giderken çarptım depo kapağı tarafından 206 ya sürat yok denecek kadar azdı bende sıfır hasar boya bile atmadı tampon oynamadı bile ama 206 yı görmenizi tavsiye ederim depo tarafı yoktu diyim size!.

bu arada emp ne anlatmaya çalıştığından haberim var! fakat benim 1.4 8v aracım dahi 206 yı yolda apalatmaya yeterde artar hiç bir zaman bir fransız bir almandan daha iyi olmamıştır! olamazda!.. yolda giderken sunroof u uçan bir araçtan bahsediyoruz ya şaka gibi!..

206 1.4 'de 8v dir ve 75hp gücü vardır. Araç hafifliği sayesinde kalkışları atik bir araçtır kesinliklede bahsettiğiniz araçdan performanslıdır. Sunroof olayı bir raslantı Opel'inde çok fazla problemleri var.

Bende çizik yok diyorsunuz tamponunuzla vurmuşsunuz hiç tamponunuzu söküp koruma temirlerinize baktınız mı? Aracın ön ve arka tamponun iç kısmında koru demirleri mevcuttur ve bu aracın en sağlam yerlerinden sayılır siz destekli demiriniz ile düz saça vurduğunuzda doğal olarak saç yamulur değil mi? Diğer mesajımda yazdığım gibi rakip olabilecek araçlar değiller birbirlerine!

206 daha cazıp

Hocam fanatikliğin alemi yok bütün arabaları incele corsa b 92-93 senesinde çıkmış bir araba diğerleri 98 yılında çıkmış araçlar. Teknoloji, güvenlik, donanım, kalite olarak Corsa'dan üstün araçlar.

Tamam Opelim.net burası ama Clio ve 206'nın üstün olduğuda bariz bellidir. Corsa B'nin rakibi 205 ve Clio 1 dir. Clio 2 ve 206'nın rakibi Corsa C'dir. Burdaki araç Corsa C olsa evet iki araçdan da iyidir Corsa C ama Corsa B'de iki araçtan kötüdür.

ya of düz mantık gitme kardeşim! senin bahsettiğin 93 model araçla 98 arasında alpler kadar fark var.. Şimdi aç Bl@de e yazdığın civic konusuna dön bi oku derim fanatiklik derecemi!

ben clio dan nefret ederim berbat bi araba 2007 symbol dci babamda var kütük gibi 5 para etmez gerçekten abartmıyorum!

206 kız arkadaşımda vardı ıspartada 2 yıl kullandım en az 60.000 km yol yaptım güzel araç ama bence corsa ondan daha sağlam yola basıyor ve üst vitesleri daha iyi! uzun yolda 206 çok kötü ş.içinde ise 3 de gerçekten performanssız arka yürüyen problemli çok baş ağrıtır!

corsa da ise tek sıkıntı çektiğim şey manevra koltukları falan acayip rahat ben bu kadar beklemiyordum gerçekten! aynı zamanda 206 ya göre x14sz nin parçaları daha ucuz! Tekrar söylüyorum amaç bu sınıfta bu paraya optimum faydadaki araçsa x14sz %100 tavisye ederim! x14xe değil dikkat edin!

206 1.4 ün 16V motoru var mı acaba. çünkü 1.4GLS 16V corsa B kullanıyorum 2000 model 90hp. inanın güzel hızlanıyor.

fanatik olayını bir kenara bırakıp üstünlüklerden bahsedelim. mesela clio 206 'nın üstünlüklerini yazabilirmisiniz. corsa c nin b den daha yeni ve iyi olduğu konusunda herkes hemfikirdir.
Yazdığım gibi Clio 2 ve 206'nın rakibi Corsa C dir.

Bu iki aracın Corsa B'den üstün yönleri;

Frenler
Kalite
Donanım
Konfor
Tasarım
Yol tutuş
Performans(1.4 8v'den bahsediyorum bütün modellerde)
Güvenlik
İç hacim
Yakıt tüketimi

Astra G mi daha iyi Golf 5 mi veya Yeni Focus mu? Bu iki araçda Corsa B'den bir nesil yeni arabalar.

Ben olsam 206 alırdım..üzerine biraz para harcayıp çok şekil yapardım arbayı

206 1.4 ün 16V motoru var mı acaba. çünkü 1.4GLS 16V corsa B kullanıyorum 2000 model 90hp. inanın güzel hızlanıyor.
Yurt dışında var fakat Peugeot Dist. getirmedi 16v 1.4 motoru başta 1.6 90hp motoru getirdiler onun yerine Peg. 16v motora geçince 1.6'da bu seferde 1.6 16v motorları getirmeye başladılar. 1.4 16v motoru olmadı hiç.

Geri