Corsa 1.4 GLS (1999) Ateşleme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ofeza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ateşlemede Kesiklik Yok

Hayır ateşlemede kesiklik yok.
Salt 3ncü silindirinki diğerlerinden zayıf...

Gördüğümüz şu; yakıtta da sorun olmuyor. Açık ve seçik biçimde 3 nolu diğerlerinden daha zayıf çakıyor. Bobin kesinlikle yeni ve sağlam.Bobine gelen akım zayıf yada zaman -zaman kesme yapıyor.

peki ecu'yu hala kontrol etmediniz mi. onu ne zaman kontrol edeceksiniz. bence ona öncelik vermelisiniz. zira boşuna boşuna uğraşıp araca başka bir sorun aşılayabilirsiniz.

bu arada şunu da belirteyim. size bir özel mesaj göndermiştim. onu almadınız mı?

Aldım çok teşekkür ederim.
Şimdi aynen o sizin linklerde işaret ettiğiniz noktadayım.
Elektronik Kontrol Ünitesinin yerini...
Şİmdi yeni başlık açıp sorsak. Nerede Bu ECU diye?

tabi ki sorulabilir ama nerede olduğunu tam tarif etmek yerine zaaten vardı denme ihtimali daha yüksek.

Eletkronik Kontrol Ünite yeri

Teşekkürler.ECU Sağ önde Kapı yanıda Torpido altında. Ona ulaştım.Fakat, bağlatılar da sorun görünmüyor. kart üzerinde soğuk lehim vs. de yok!

Ekli dosyalar

• Opel ECU.webp
    Opel ECU.webp
    14.1 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
aracın kaç model tek nokta enjeksiyonlumu eğer yazdığım gibiyse beyin var bende denemen için gönderebilirim

Ecu

Araç 1999 1.4 GLS motor kodu XE14X.
Sanıyorum bu yıl modeli tek noktadan.

Ekli dosyalar

• Corsa ECU.webp
    Corsa ECU.webp
    14.1 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
[ecumen;332947]aracın kaç model tek nokta enjeksiyonlumu eğer yazdığım gibiyse beyin var bende denemen için gönderebilirim]

Bobine çakma işareti elektronik kontrol ünitesi ECU dan doğrudan mı geliyor yoksa arada ateşleme beyini diye başka bir şeymi var?
Sendeki ECU mu ?
Fiyat ne olur?

Son düzenleme:
Geri