Corsa 1.2 Twinport ????

Corsa C 1.2 'ler 75HP Corsa C 1.2 Twinportlar 80HP'dir.. 4000 devirde 110'da max.tork veriyor sanırım yalnş olabilir

ya bnde söyle biliyorum yanlış olabilir :D Normal 1.2 ler 80 bg twinport lar 85 die cnkü kitpcğnla öyle yazıo :D :D

Abi ne dicem sana arka 1.2 tport logosunu çıkarsan dahada güzel olacak :) ayriyetten kit'lere boya on numara olur :)

yazı kötüümü duruo :D Gerçi resim eski en yakın zamanda yenileriyle değişcem :D bnm ön farlar kötü biri normal diğeri sarı :D ikisinide angel yapcam ama güvenemiorm :S :D :D

Abi siyah angel yakışacaktır bence, kötü durmuyor yazı ama daha füzel olablr bnce ben söktüm sadece tport yazısını

pki bu angel lar su geçiriomu bazen buharlanıomuş ondan korkuorm .. yazıyıda çıkartırım blki :D

abi ben sonar marka aldım farların kendi silikonu yetersiz o kesin ben siyah silikonla üstünden hava alabilecek yerleri bir daha geçtim zaten motora yakın olduğndan taş gibi oldular sıcaktan suda gelmiyor öyle bi sorun yok en aşşağı 3 ay oldu sorunsuz kullanıyorum fakat mercekleri dandik hak verirsen o sorun yaratabiliyor ;)

boşver chip mip aga :) bunlar performans için değil. sen dış modifikasyona ver o parayı :) yavaş yavaş turla.

valla kafama koydum farları değişcem :D

chip olayını re-map yazılım yapıpdereceli eksantrikle beraber yaptrrsn max %10 artış alırsın ama verdiğin paraya değer mi değmez mi orasını bilemem 7.5beygir alsam nolur almasam nolur diye düşünüyorsan dış modifikasyona yönelmek en mantıklısı.Ama açık tip hava filtresi yaptrıp biraz canlandırman mümkündür ;) bana sorarsan dışıyla oyna ;)

Geri