corsa 1.2 hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brklgr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brklgr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma üyeyim ama pek girmiyodum şuanda 3 kapı g.puntom var onu satıp 2006-2010 arası corsa 1.2 enjoy almak istiyorum.sizce bu motor seçeneği nasıl?kasa motora ağır geliyomu?çok yakıyomu?ve parçası nasıl?çok soru sordum gibi ama kafamdaki soru işaretlerini bilen insanlarla ortadan kaldırabileceğimi düşünüdüm:)

kimsenin bi fikri yokmu yav :)

Corsa C mi D mi ? Önce hangi kasayı istediğinize karar vermelisiniz. :) Ben bazen 1.6 bile bu kadar gidebiliyorsa 1.2 nasıl acaba diye düşünmeden edemiyorum.Sizin yerinizde olsam 1.4 bakardım.

Corsa D Enjoy genel olarak güzel araç ş.içi gayet yeterli ama ş.dışı yol sesi alıyor ve küçük bir araç aile için çokta uygun değil :)

Corsa C mi D mi ? Önce hangi kasayı istediğinize karar vermelisiniz. :) Ben bazen 1.6 bile bu kadar gidebiliyorsa 1.2 nasıl acaba diye düşünmeden edemiyorum.Sizin yerinizde olsam 1.4 bakardım.

Corsa D Enjoy genel olarak güzel araç ş.içi gayet yeterli ama ş.dışı yol sesi alıyor ve küçük bir araç aile için çokta uygun değil :)

istediğim araç corsa d uyarı için teşekkürler :)aslında bende 1.4 istiyorum ama şuan için param 1.2. ye yetiyo gibi internet üzerinden baktım fiyatlara..aslında aile için pek kullanılmıycak o işler için benim puntoyu satıp doblo alıcaz babama,babamın fiorinoyuda satıp kendime corsa alıcam kısmetse :)

Anlıyorum araç sadece size olacaksa güzel tercih yol tutuş konfor emsallerine göre iyidir. Pişman etmez :)

Geri