Corsa 1,2 essantia konfor paketmi yoksa 1,3 cdti mi??

Ben de CDTI derim

cdti

corsa kullanan arkadşlar...corsa 1,2 80 hp ile şehiriçinde bir depo ile ne kadar km yapılabilir...1,3 cdti ile sanırsam 750 km yapılabilir.

1.3 cdti, ekonomik ve performanslı...

Bu çok çelişkili bir soru çünkü herkez aracından memnun. Dizel araç kullananlar dizellerden benzinlilerde benzinliden memnun benim aracım benzinli ama iki ay önce bende sırakı sistem lpg ye geçtim açıkçası bende çok memnunum şehir dışı 100 kuruş şehir içide 120 kuruş civarı yakıyor. Benzinli ikende gayet ekonomikti ama dizel kadar değil. Bunun için iyi araştırma yapman gerekiyor. Öncelikle aradaki fiyat farkını ne kadar km yaptıktan sonra kapatıp dizel araba aldın diye kara gecersin. Ama dediğim gibi iki seçenekte gayet iyi.

Ahmet Altınçubuk

tek kelime ile cdtı :)

sakin kullanımda ben cdti ile 880 km yaptım.

şehir içi + şehir dışı gibi oluyor beylikdüzünde otutduğum için yarı yarıya konuşa bilecem 650 km yaptım dün karar senin ne düşünürsen hakkında hayırlısı olsun:)

aracım 1.3 cdti 75 hp. ve almakla çok akıllıca bir karar vermiş olduğumu her arabaya bindiğimde bir kez daha anlıyorum. ralici değilsen çekişinide çok beğenirsin :)
bende aynifikirdeyim,
gecen ay aldim 1depo ile sehir ici 790 yaptim daha acilmamis motor, acilinca(ayarcekilecek)daha fazla yapar deniyor.
1.3 CDTI 90hp derim

ben 1.3 cdti kullandım gayet memnundum taki araç pert olana kadar önerim 1.3 cdti den yana.

Geri