Corsa 1,2 essantia konfor paketmi yoksa 1,3 cdti mi??

serkan0307

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bir kaç soru sormak istiyorum...

2009 model corsa 1,2 80 hp ve 1,3 cdti 75 hp arasinda kararsiz kaldim... Ikiside essantia konfor paketli donanimi ayni fakat acaba perfrmans bakimindan nasillar?

çok fazla yol yapmiyacağim gibi ama eğer 1,2 çok yakarsa cdti düşünebilirim.. Klima açikken çok problem çikarirmi şimdiden herkese teşekkürlerr

klima açıkken sorun yok ancak 5 kişi+bagaj+klima açarsan o zaman sıkıntı yaratabilir. yakıt konusuna gelince şu an 180 kuruş yakıyor benim araç yani oldukça ekonomik yılda 15 binden fazla yol yapmayacaksan dizele hiç bulaşma derim

arkadaşım hem 1.2 var bizde hem cdti , aradaki fiyat farkı çok değilse hiç düşünmeden cdti al çünkü cdti 1.2 ye göre çok daha performanslı

ha ayrıca cdti 140 kuruş yakar sakin kullanımda

1.2 1.3 e göre daha çok yakar ve 1.3 dizel daha performanslıdır.

Periyodik Bakımları 30-40 tl kadar daha pahalıdır dizele bulaşmayın diyenlere bakmayın ama ben 1.2 ile kıyaslanıyorsa 1.3 derim.

1.2 1.3 e göre daha çok yakar ve 1.3 dizel daha performanslıdır.

Periyodik bakımları 30-40 tl kadar daha pahalıdır dizele bulaşmayın diyenlere bakmayın ama ben 1.2 ile kıyaslanıyorsa 1.3 derim.

+1000

75 hp hakkında bir bilgim yok ama 90 hp olanları canavar gibi. Bence dizel olacaksa 1.3 90 olmalı:)

hiç düşünmeden 1.3 cdti

aracım 1.3 cdti 75 hp. ve almakla çok akıllıca bir karar vermiş olduğumu her arabaya bindiğimde bir kez daha anlıyorum. ralici değilsen çekişinide çok beğenirsin :)

Geri