Corsa 1.2 Bir Kaç Soru?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selamlar abiler kardeşlerim, 05 Corsa 1.2i Tport Essentia aracım var.bir kaç sorum olacak, 1.si 4.vites'te 3750dd de 5.vitese geçirdiğim aracım gaz pedalına yarım gaza sabit basmamla 120 km/h ye anca ulaşıyor çoğu zaman ulaşmıyor bu normalmidir?.. 2.si 5.viteste seyir halindeyken yavaşladığımda vitesi 4.'e düşürdüğümde devir çok düşüyor ve boğulma oluyor bende hemen 3.viitese alıyorum bu olay yüzünden 5.vitesten bekletip hemen 3'e aldım 1 kere.. Buda sizce neden olur.Yücel arkadaşımıza Bu konu hakkındaki göüşlerini aldım sağolsun birde forum sakinlerine sorayımd edim teşekkürler..

benim aklıma gelen ilk şey hava filtresi ve yağ

Bende de 1.2 var bu dediklerin gayet normal daha önce 1.6 kullandıysan çok farkeder. geçenlerde toyota 1. 6 ya bindim 1. vites bizim 1.2 nin 3. vitesi gibi...

bencede normal araç 3000 devirde 90-100 anca yapıyor zaten

2.si 5.viteste seyir halindeyken yavaşladığımda vitesi 4.'e düşürdüğümde devir çok düşüyor ve boğulma oluyor bende hemen 3.viitese alıyorum bu olay yüzünden 5.vitesten bekletip hemen 3'e aldım 1 kere.. Buda sizce neden olur.Yücel arkadaşımıza Bu konu hakkındaki göüşlerini aldım sağolsun birde forum sakinlerine sorayımd edim teşekkürler..

Peki bu durum normalmidir yada değilse neden olur?

Geri