corsanın 1.0 motorunun yenisi tahmini ne kadardır bilen varmı?
biliyorum bu soru size biraz garip gelebilir.motorum arıza yaptı (2004 model)motor yatak bağlamadı ama alt yağ pompası arıza yapmış ve bir tamircinin gazabına uğradım
.daha sonra başka bir servise gittim opel servisi ama özel servis motor da şu değişecek bu değişecek derken 2300 ytl masraf çıkardı.tamam dedik ama arabayı tamamlayamadılar şimdide başka parçalar değişecekmiş tabii onlarada ayrı bir fiyat isteyecek.
anlayacağınız arabayla başım dertde bundan dolayı sizden fiyat konusunda yardım istiyorum çıkma veya yeni bir motorun ortalama fiyatı birde böyle bir sorun olduğunda araç kaç günde çıkar (20 gün oldu aracım hala olmadı)
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
biliyorum bu soru size biraz garip gelebilir.motorum arıza yaptı (2004 model)motor yatak bağlamadı ama alt yağ pompası arıza yapmış ve bir tamircinin gazabına uğradım

anlayacağınız arabayla başım dertde bundan dolayı sizden fiyat konusunda yardım istiyorum çıkma veya yeni bir motorun ortalama fiyatı birde böyle bir sorun olduğunda araç kaç günde çıkar (20 gün oldu aracım hala olmadı)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler