corsa 1.0 motor!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selagent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selagent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
corsanın 1.0 motorunun yenisi tahmini ne kadardır bilen varmı?
biliyorum bu soru size biraz garip gelebilir.motorum arıza yaptı (2004 model)motor yatak bağlamadı ama alt yağ pompası arıza yapmış ve bir tamircinin gazabına uğradım:mad: .daha sonra başka bir servise gittim opel servisi ama özel servis motor da şu değişecek bu değişecek derken 2300 ytl masraf çıkardı.tamam dedik ama arabayı tamamlayamadılar şimdide başka parçalar değişecekmiş tabii onlarada ayrı bir fiyat isteyecek.
anlayacağınız arabayla başım dertde bundan dolayı sizden fiyat konusunda yardım istiyorum çıkma veya yeni bir motorun ortalama fiyatı birde böyle bir sorun olduğunda araç kaç günde çıkar (20 gün oldu aracım hala olmadı):(
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

şimdi sanırım yatak sarmıs aracın. bu durumda krank taşlayıp yatakları değiştilerse fazla surmez en fazla 1 haftada cıkar aracın motor degıstırmene gerek yok alacagın motorun nasıl oldugunu bılmıyorsun hıc olmazsa senın motorun durumu bellı. daha detayla bılgı verırsın ıyı olur yanı motorun tam olarak neyı var?

Yine iş bilmez bir tamirci ve maceraları durumu....Öncelikle geçmiş olsun...Motoru değiştirmektense bence tamircinizi değiştirin..Çıkma motorun mazisi belli değil...Kendi motorunuzun " sadece " problemli parçalarını değiştirmek çok daha mantıklı....Birkaç yerden fiyat alın, bir tamirciye güvenmeyin...

dogru soyluyo sararmen bence once tamırcını degıstır cunkı her motor sokup takan cırak usta olup cıkıyo ama cıkma motor fıyatlarınıda sor ama gecenlerde bu konuya benzer bır konu vardı orada yenı takılacak motorun arcın yasından en az 3 veya 4 yas kucuk olmasımı ne gerekıyomus yanı arcın 2004 se motor 0 alamn gerke bılır ama emın degılım arastır derım

vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim bende yaptırma taraftarıyım yanlız öğrenmek istediğim motorun tamiri için çıkarılan fiyat 2300 ytl yaptırayım dedim ve daha sonra tekrar ek bir masraf çıkarttılar yani anlayacağınız motorun tamiri 3000 ytl geçecek bundan dolayı motor fiyatını merak ediyorum yeni veya hazır 2.el bir motor bulsaydım daha iyimi olurdu diye merak ediyorum

Geri