Çorlu KİPA'da Buluşma...

Evet arkadaşlar ben büyük ihtimalle katılamam benim birde hanım faktörüm var ;)
hanım faktörü de önemli ünsal ;)
benim de k.valide hasta, ameliyat oldu bugün yarın kan vermeye istanbula gidicem, yetişmeye çalışıcam ama pazar

ya arkadaşlar bu hafta kesin bi beraberlik sağlayabilecekmiyiz isterseneiz bbirdahaki haftaya erteleyelim beli daha fazla kalıtılan olur ama bu hafta çıkalım dersenniz çıkalım pazar dediğim gibi birz geç çıkalım saat 4 erken ..,, saat 19:00-20:00 gibi çıkarız..!! nedersiniz

tmm ama pazar günü saat 4 ederkn kimse olmuyor orada o saatte paazar günü saat 7 -8 gibi şahinler kartallar gelio onlarda görsün opelleri nasıl olurmu:)
farketmez ama bizim farkımız belli hiç gerek yok bence:good:

saat benim için fark etmez
7-8 de olur 4 de
ama şahincilerle kapışalım hakkaten :D
kavga falan çıkarsa biz daha hızlı kaçarız ;);)
7-8 olsun uyar mı gelenlere??

gorkem_1988@hotmail.com msn adresim
pazartesi okul açılıo pazar akşamı yada pazartesi sabahı gidicem belli değil uyarsa kesin ordayım

beyler benim k.validenin rahatsızlığı kaynaklı işlerim uzadı, haber vermek için siteye girdim
çok istekliydim,satmış gibi olcam ama sağlık meselesi işte
lütfen kusuruma bakmayın... :(

abilerim, arkadaşlarım rahatsızlıktan dolayı 2gündür siteye giremedim.ne oldu şimdi buluşma? bende geliyorum...

abilerim, arkadaşlarım rahatsızlıktan dolayı 2gündür siteye giremedim.ne oldu şimdi buluşma? bende geliyorum...

ya arkadasım ben kesin çıkacam hakan gelemiyr cem yeğen cemi gönderecek ama araba gelecek büyük bir ihtimalle sende gel irtibat için msn adresini veririmisin yada sen ekle cnr-a@hotmail.de haberleşelim ben yarın aksam saat 19:00 - 20:00 gibi orada olurum..

hsnemir@hotmail.com
benim adres senide ekledim...

...

Son düzenleme:
Geri