corda d 60bin bakım

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merak ettim servisi aradım 60bin bakımda neler yapılıyor dedim
bildiginiz gibi 60bin km icin agır bakım diyorlar ama aldıgım cevap 30bin km de yaptırdıgım işlemlerin aynısı peki işlemler aynıysa neden agır bakım:D
fiyattı merak edenler icinde sordum 550 tl bakım ucreti var

ağır bakım lafı genelde triger seti değişimi olacak km.ler için kullanılır. ama senin cdti zincirli olduğu için böyle bir derdin yok aynı 30.000 bakımı gibi. dışarıda aynı işi aynı malzemelerle 200-250 arasına rahatlıkla yaptırırsın.

bakım aynı oluyorsa fiyat neden farklı oluyor 30 bin bakımına 400 tl demişti yetkili servis bunlar iyice yoluncak kaz arıyorlar

bu arada garantin dolduysa özel serviste yarı fiyatına yaptırabilirsin bakımı.tanıdığın usta varsa malzemeleri kendin temin edip daha ucuza getirebilirsin bakımı

dun pendıkte yağız otoda polen fıltresı mazot filtresı hava fıltresı yağ değişimi arka kampana ayar ve temızlık vs ( 30 bın bakımıydı) toplam 170 lıra verdık heryer 200 lıra dedı ıscılığıde gayet ıyı...

yetkili servisle özel servis en az yarı yarıya fark ediyor zaten garantisi bitti arabanın uzatmayıda dusunmuyorum o yuzden kendi ustama yaptıracagım artık bakımları gerci daha 40bin kmde parcaları aksaraydan alırım. Dizel araclarda mazot filitresi olarak ufi kullanın digerleri arıza verdiriyor haberiniz olsun

Geri