çoook acil yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufuk 1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
depoda ceyrekten az bir yakıt vardı

bir miktar motorin olması iyi yinede,benzinle karışan motorin çok incelmiş olsada pompanın mekanik kısımlarını yağlamaya devam etmiştir ama yarım saat uzun bir süre..eğer istasyon çıkabilecek arızaları üstleniyorsa mutlaka pompayı söktürüp bir pompa meme servisine verdirin ve sizde işin başında durun,filtreleri değiştirip devreyi temizledik sorun kalmamıştır diyeceklerdir ki motor çalışmaya devam edecektir ama ne kadar???? bir kaç ay sonra kötü bir sürprizle karşılaşmayın derim,işinizi sağlama alın..

masrafı senin ödemene gerek yok ödememek için ısrar ederlerse şikayetçi ol çek servise seve seve masrafı karşılamak zorundalar trilyon para kaldırmayı biliyolar

beşiktaşdaki shell de de bir kaç yıl önce adamlar benzin depolarına mazot yüklemişlerdi haliyle benzin pompalarından millete mazot koydular 20 araca yakın benzinli araç mazot dan arıza yapdı.. adamlar dönünce mazot koymuşunuz deyince pompaya bir bakıyorlar benzin pompalarında mazot geliyor..

1 ay kapanma cezasımı ne almışlardı ayrıca shell o benzinliğe kendisi ceza kesdi ağır maddi bir ceza ve shell araçların tamir parasını kendi tahaddüt etti.. benzinlikci ödedi bütün masrafları ödemese shell kesin alırdı onlardan bayiliğini..

aslında bu işde şanslı bir yanın var shell kullanıcı dostu ve çok değer veriyor müşterilerine bu olayı shell ana merkeze bildirdiysen emin ol sana sonuna kadar yardım ederler mesela ben bir mail attım ikinci günü bana telefon açıp yardımcı oldular...

Geri