Comboya yeni JANT...yardımcı olursanız sevinirim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SERO 80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jantlar güzel değil. Arabaya gitmemiş. Biraz uyduruk duruyor.

arkadaşlar sizce bu jant comboda nasıl durdu benim gözüme hoş geldi jantcı abilerde çok güzel oldu dediler abiler çok yardımcı oldu .. ve bende bunu tercih ettim ama değiştirme imkanımız var eyer önerisi olan varsa lütfen paylaşırlarsa sevinirim...
-bu jant 16 inc
-205 50 16 ebatları var...

29062010002.jpg
şu vitrindeki üstten 3.soldan sağada 3. olan jant çok hosuma gıttı benim :D tabi combonun ilk jantları daha güzeldi :)

eskı jantlarını gerı al yanagi 45 yanak yap madem olmuşken öyle olsun yenı taktıgın 16 hıc ıyı olmamış bence cok kötu yunus eskı jantlarını gerı al gulu seven dıkenıne katlanır 45 yanak yap yada eskı janttın 16 ınc olanını al ;)

Aslında üstündekiler çok kötü değil fakat daha başarılı jantlar var. Ben kendi adıma krom jantları sevmiyorum. Orjinale yakın jantlar var ve çok güzel duruyor. Tabii sen ne beğeniyorsan onu tak, gerisi aslında yalan...

Ahmet Altınçubuk

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum sağolun önerileriniz için ama eski jantım satılmış olabilir şu an .. maalesef :D:D bu su ankı jantın dezavantajı çok nikelajlı gibi durması aslında dediğiniz gibi güzel durdu ama daha güzelleride var çok sağolun...

eskı jantlarını gerı al yanagi 45 yanak yap madem olmuşken öyle olsun yenı taktıgın 16 hıc ıyı olmamış bence cok kötu yunus eskı jantlarını gerı al gulu seven dıkenıne katlanır 45 yanak yap yada eskı janttın 16 ınc olanını al ;)

ya o jantlar hala duruyormu bilmiyorum ama istanbul sokaklarında 45 yanak bile çok zorluyor ya bi görseniz en ufak bir taşı bile hissediyorsunuz ama tabi o jantın görüntüsü bambaşka idi ... yinede çok saol...eyw...

İlk jantlar daha güzelmiş ama ince yanak malasef ülkemizde çok zor oluyor bende 16 ya geçmeyi düşünüyorum olmassa orjinalleri takıcam artık

aynen öyle ya tr 'De bi adam akıllı yol olsa ne jantlar varda işte maalesef...

ya o jantlar hala duruyormu bilmiyorum ama istanbul sokaklarında 45 yanak bile çok zorluyor ya bi görseniz en ufak bir taşı bile hissediyorsunuz ama tabi o jantın görüntüsü bambaşka idi ... yinede çok saol...eyw...
o jantlar 16 sını bulabılıyorsan al bulamıyorsan tak orjınalları bence daha ıyı :)

o jantlar 16 sını bulabılıyorsan al bulamıyorsan tak orjınalları bence daha ıyı :)

sordurdum yokmuş mmalesef ya zaten çok jant gördükçe hangisini takcağımı şaşırdım :D bizim jantcı abi dedi istediğin jantı gelip takabilirsin değiştirebilirsin dedi... sonunda adam gibi bşi jant bulamassam kafam atar gider orjinalleri takarım.. :D bu jant ayrı bi hava kattı gibime geldi biraz kullanalımda bakıcaz artık.. :D

güzel bi seçim yakısmıs :)

Geri