Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu vitrindeki üstten 3.soldan sağada 3. olan jant çok hosuma gıttı benimarkadaşlar sizce bu jant comboda nasıl durdu benim gözüme hoş geldi jantcı abilerde çok güzel oldu dediler abiler çok yardımcı oldu .. ve bende bunu tercih ettim ama değiştirme imkanımız var eyer önerisi olan varsa lütfen paylaşırlarsa sevinirim...
-bu jant 16 inc
-205 50 16 ebatları var...
![]()
eskı jantlarını gerı al yanagi 45 yanak yap madem olmuşken öyle olsun yenı taktıgın 16 hıc ıyı olmamış bence cok kötu yunus eskı jantlarını gerı al gulu seven dıkenıne katlanır 45 yanak yap yada eskı janttın 16 ınc olanını al![]()
İlk jantlar daha güzelmiş ama ince yanak malasef ülkemizde çok zor oluyor bende 16 ya geçmeyi düşünüyorum olmassa orjinalleri takıcam artık
o jantlar 16 sını bulabılıyorsan al bulamıyorsan tak orjınalları bence daha ıyıya o jantlar hala duruyormu bilmiyorum ama istanbul sokaklarında 45 yanak bile çok zorluyor ya bi görseniz en ufak bir taşı bile hissediyorsunuz ama tabi o jantın görüntüsü bambaşka idi ... yinede çok saol...eyw...
o jantlar 16 sını bulabılıyorsan al bulamıyorsan tak orjınalları bence daha ıyı![]()