combomuzun arka silecek su püskürtücüsünü kırmışlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlh.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mlh.94

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet başlıktada dediğim gibi kırmışlar aracı bayraklıda biyere bırakmıştık geldiğimizde aparatı sökmüşler nedense anlayamadık alıpta napıcaklarsa heralde bikaç insana çok gelmiş inşallah düşük maliyetle kurtarırız nasıl kırdılarsa kablofalanda yok sadece orada bir delik

COK GECMIS OLSUN
coluk cocukta merak edıp cekmıs olabılır.......

yani biz sokakta top falan oynardık bu çocukların oyuncağı silecek püskürtücüsümü

geçmiş olsun ya ben çok sinirleniyorum başkalarının malına kıymet vermeyen aksine zarar veren insanlara..

size ne kadar hak verdiğimi inanın bilemezsiniz

Geçmiş Olsun Mlh

geçmiş olsun.ben bizzat kendim kırdım fırçayla:) .okadar hassas oldunu bilseydim daha fazla nazik davranırdım.gittim değiştirdim ucuz bir parça.ama gerçekten çok narin bir parça çok dikkat etmek lazım..

evet haklısınız birşey daha anlatayım bizde bundan önce starex vardı ankaadan gelioduk yolda yıkatalım dedik adam fırça sürdü arabaya bide yeniydi araba orada anlamadık izmire geldik arabafelaket derecede çizik çok kötü olmuş sonra boya oruma yaptıırdık düzeldi artık marka vermek serbestmi bilmiorum ama çoknbüük bi firma var orada yıkatıoruz comboda orada yıkanıor hem çok detaylı emde güvenilir

ya ßu arada ßiz Combocular Çoğalıyoruz Galiba.. ßi Combo Garajı Açsak mı_?

birde volkan abi senin arabanın ön farlarına hayra oldum

Geri