combo mazot pompası acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asice

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar opel combo 1.7 dizel aracımla otobanda 120 ila 130 ile giderken araba birden geri sekmeye başladı ve o khızda otbanda istop etti firen pedalı setrleştiği için mazzaallah allah korudu zar zor sağa çektim aracı servizlere götürdüm.boyle bir olayı ilk defa sen den duyuyoruz dediler hemen hemenhepsi aynı şeyi soyledi velhasıl cihaza taktılar ve mazot pompası üzerinde müşür de arızalı olabilir beyin de arıza lı olabilir dediler sokulup bakılması lazımmış sokmesi bir gun sürüyomuş zati pompayı .dedim sorun sokulunce kesin ortaya cıkarmı deim valla cıkmayada bilir dediler elimizde bi müşür var ama takarız çalışmazsa başka müşür taktırmak zorunda kalırsın dediler müşürü de hiç bir yerde bulamazsın satılmaz dediler ne yapayım diye sordum admlar karar senin sokup takalım deneyelim olmazs başka bir müşür yada beyin taktırırsın dediler her seferinde de sokup taklmaya 200 tl lik ödemeyi yapmak zorunda kalırsın deidler yada git yetkili servie gotur dediler onalarad en az 2000 tl alır dediler arabayı tam satacağım zaman bu arızayı müşterinin yanında yaptı çıldırmak üzereyim ne olur biri yardımcı olsun saygılar

öncelıkle kendınızı uye arşıvınde tanıtınız. 2. olarak ta araba gerı sekme olayı gaz kesme şeklınde ıse, ve bu daha oncede hafıf hafıf yapıyordu ıse, cunku dedıgım olay oncelerı çok nadır olur hatta pek hıssedılmez. sonraları artarak sıklaşır. gaz keser gıbı yapar araba. eger sızınkı de bahsettıgım gıbı bır arızaysa ona gore konuşalım. saygılar

evet abi aynen dedğiniz gibi ilk önceleri gaz yemiyodu daha sonra gaz kesti bir yada iki defa uzun yolda olmuştu ondan sonra gaz kesmeler sıklaştı ve artık son sürat giderken istop ediyo boyle bi olay daha once kimsenin başına gelmemiş oılcak ki ustalar ilk defa boyle bir şikayeti sizden duyuyoruz deiler 2. konu olarak uye arşivinde kendinizi tanıtınız dedmişsiniz nerden tanıtacağım tam olarak bilmiyorum saygılar

mazot pompası beynınden yapıyordur. lehımlerı atmıştır eger dedıgım sorun ıse.

hocam bunu yaptırabileceğim bi yer var mı pompacının mı yapması gerekiyo bugun gitmediğim yer kalmadı adam dedi pompanın müşürü var ondan olabilir dedi değiştiririz cıkma bi parcayla dedi ama arıza düzelmeyebilir dedi yada beyinde bi problem vardır oda yapıyo olabilir dedi bana ne kadara mal olur

mazot pompa beynını sokun. cıkarıp lehımlerrı kontrol edın. uzerındekı lehımlerden bazıları devreden kesılmış uzaklaşmış oluyor. oralarda atlama yapıyor. onlara bı guzel lehım yapın. gerı takın. lehımden anlıyorsanız kendınız bıle yapabılırsınız

abii sorun senin tarifinle birebir aynı zaten usta da iki seneği sundu müşürü değiştirsek dedi ama müşürü bulqmazsın dedi bende var cıkma ama garanti veremem beyinden de hata olabilir dedi bana maliyeti ne kadar olru pompayı komple değiştirmek gerekirmi değiştirmesi araba fiyaatı neredeyse buna gucum yok. bunca masrafın altından kalkamam

http://img1.classistatic.com/cps/kj/090731/073r4/14605l_20.jpeg

arabanın uzerınde motor bloguna yapışık arabanın altına yatınca motorun kokpite bakan tarafında kalan, uzerınde 4 tane somun la motora baglanmış şekilde bu parçayı goreceksın. arkası nı cevırıp kapagını tornavıda yardımı ıle çıkaracaksın, sonra kapagı açınca karşına lehimlenmiş elektronik bir plaka çıkacak. ordaki lehimlere yandan bakarak kontrol et, bazıları devreden yukselmış olacak. onları sağlam bir şekilde tekrar lehimle. sonra kapagı sıvı conta yardımıyla kapat ve yapışmasını bekle. sonra arabaya takıp dene, sonucu goreceksın. bu senı muhtemeln 1 sene ıdare eder. lehımler orjınal gıbı saglam olmayacak. ama sene de 1 bunu yaparsın, yada kullanım sıklığına baglı

usta motor 1.7 bahsetmiştim motorun arkasında kalıyor her şeyi diye dunyanın parasını alıyo ustalar inan sadec sokup taktırmaya neredeyse 500 lira para verdim bir kaç parca için bunu ben sokebilirmiyim resimde gorulen parçaya kesin ulaşabilirmiyim hocam artık gına geldi valla ustaaya goturmekten bide sıvı conta nedir nereden bulabilirim

rahatlıkla sokersın. motoru krıkoyla kaldır ama altında kalma. arkada 4 tane saplama cıvatası var. onları sok. elıne gelecek kablosunu cıkar. sonra arkasını tornavıdayla kastırarak kapagını aç. lehimlerine bak. bi elektrikçiye lehimlerini 10 lira verıp te yaptırabılrısın. sonra gerı tak. sonuc mukemmel

Geri