slm arkadaşlar opel combo 1.7 dizel aracımla otobanda 120 ila 130 ile giderken araba birden geri sekmeye başladı ve o khızda otbanda istop etti firen pedalı setrleştiği için mazzaallah allah korudu zar zor sağa çektim aracı servizlere götürdüm.boyle bir olayı ilk defa sen den duyuyoruz dediler hemen hemenhepsi aynı şeyi soyledi velhasıl cihaza taktılar ve mazot pompası üzerinde müşür de arızalı olabilir beyin de arıza lı olabilir dediler sokulup bakılması lazımmış sokmesi bir gun sürüyomuş zati pompayı .dedim sorun sokulunce kesin ortaya cıkarmı deim valla cıkmayada bilir dediler elimizde bi müşür var ama takarız çalışmazsa başka müşür taktırmak zorunda kalırsın dediler müşürü de hiç bir yerde bulamazsın satılmaz dediler ne yapayım diye sordum admlar karar senin sokup takalım deneyelim olmazs başka bir müşür yada beyin taktırırsın dediler her seferinde de sokup taklmaya 200 tl lik ödemeyi yapmak zorunda kalırsın deidler yada git yetkili servie gotur dediler onalarad en az 2000 tl alır dediler arabayı tam satacağım zaman bu arızayı müşterinin yanında yaptı çıldırmak üzereyim ne olur biri yardımcı olsun saygılar