Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolasın Murat Aßi Eve ßi Erken Gideßilsem Tam Fotolarını Çekicem..

Dünde ßurak Aßimle ßeraßer (ßluefear53) Cila Çektik Arabalara Çokta Güzel Oldu Maşallahları var arabaların Kazasız ßelasız inşallah.

ßu arada Anfi Aldık :D

trafikte çevrildim aracı otomobile çevirmek istiyorum bilen var mı nasıl yapıldığını

Mustafa polis amcalar kusurmu buldular hayrolsun bu denli ani karar aldığına göre üzdüler seni,

proje çizdirip o şekilde çevriliyor diye bir şehir efsanesi var ama bu konuda ben daha tam bilgiye sahip bir kişi ile bile karşılaşmadım.

Eee karamürsel'e kim kim gelionuz :D

Geleceğiz, geleceğiz
Bir sürpriz yapacağız

Hiç kimse gelmez ise
Ben oradayım
Alacağım benim çocukları

Ver elini Karamürsel
Mangal başına

Bu arada Alper Kardeşim bize son hit şarkıları track yapmadın değil mi

Müzik köşesine yazdığın listeden ben de istiyorum

Gel tabi abi ya. Kap bizim istanbullu combocuları. Git gel zaten 30 lira yakar bizim combolar :D

Buyur abi link

Track yapmak içinde Nero diye bir cd yazma programı var onunla SES CD'si olarak yazdırırsanız olur.

Download : 2009 Combo Hits :D

sevgili nihat kardeşim forumun satılık parçalar kısmında combonun stor perdesi ilanına msj vardı , daha sonradan başka msj da görmeyince vazgeçtiğini düşünerek ben talip oldum arkadaşın perde ile filesine ...
İnşallah bi yamuk yapmamışımdır:::aldığım araçta yoktu bende opel servisinden aldığım fiyattan sonra talip oldum reşat bey in ürünlerine sağolsun harika bir paketle ulaştırdı elime, en kısa zamanda paylaşıcam fotolarını...
keyifle kalın

slm arkadaşlar benim ki de 98 model opel combo (b) 1.4i 16v 90hp

Son düzenleme:
Geri