Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alper paspas olayını ben çözdüm. ortadan ikiye böldüm böylece pedallar a takılmamış oluyor.anlayacağın katlettim paspası yarısı çöpe gitti:kop:

Aßi Az Çalışmakla Elde ßişey Edilmiyor.!:D Mecbur Canımızı Dişimize Takarak Çalışıyoruz.! 1 Dalda Değil 3 Dalda Çalışıyorum.!:D

Allah yardımcın olsun.işin zor valla Mesut

Allah razı Olsn Aßi Saol.! Öyle Ne Yapalım Hayata ßir Adım Atıcaz Çalışmalıyız.!

ßu Arada İmza^m Nasıl Olmuş.! Murat Aßi Kızacak Ama :D

çok şekil olmuş.aslında kaput için hazır şablonlar var diye hatırlıyorum.bizim arkadaş astra h kasa için yaptırmıştı kuru kafa çok tatlı olmuştu.send sanal da uygulaya bilirsen süper olur diye düşünüyorum.kaput komple kaplamaydı. ama bu haliyle bile çok güzel

Kaputa Pitßull Düşünüyorum Aslında :D

benimde böyle güzel bir arabam olsa bende yaparım.bizimki teneke baksana çelik jant bile yok.cd çalar yok:cry:

Aßi ßizimkide seninkiyle aynı işte:D ßizdede çelik jant yok.! mp3 olayına gelince cd 30 u çıkarttık yerine ßir çerçeve ve mp3 teyp taktık.!

kriz i atlatalım belki değiştiririm arabayı spor paket alırım.sonuçta jant lastik,cd çalar derken diğeriyle aynı fiyata gelecek.en iyisi değiştirmek

Geri