1.3 combodan ancak ş.içi aracı olur.1248cc az ki ne az![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.3 combodan ancak ş.içi aracı olur.1248cc az ki ne az![]()
ruhan abi sana katılıyorum motor gücü düşük araba yüksek azıcık şöle gaza bastınmı başlıyor içmeye yakıtı doblolarda 1.3 ama benzinli onarda yakıt durumu ne acaba
evet tasarruf isteniyorsa aynen öyle 90 geçilmeyecek. max 100. devirsiz kullanılmayı sevmiyor bizim araba. 1750 devirde max tork başlıyor ama hikaye. 2000 deviri geçtikten sonra hissediyorsun torku.yok be Ruhan abi ben öyle düşünmüyorum.... Bence gerek rampada gerek düz yolda şehirdışı performansı da iyi şehiriçide iyi..
Ben saatte 100 km yi maksimum 110 km yi geçmem.. Araçta genel de 5 kişi olur (anne+baba ve 3 çocuk) rampada olsun düz yolda olsun performansın düşmemesi için aracı biraz yüksek hızda kullanmak gerekiyor.. Yani mümkünse seninde dediğin gibi 90 km nin altına inmeyecen.. performans istiyosanda 100-110 arası hızla seyredecen.. Ama bu durumda yakıt artıyor..
Bundan da şu sonuç çıkıyor bana göre performans istiyorsak yakıt sarfiyatına bakmadan yüksek devirde 100-110 km hızda aracı kullanmak gerekiyoo. Tasarruf istiyorsak performansı düşünmeden 85-95 km hızla sağdan sağdan gitmek gerekiyoo..![]()