Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tüm garaja güzel ve bereketli bir hafta dilerim..

Euordiesel fiyatı 3,01 e kadar indi.. haberlerde petrolün fiyatının 100 dolara kadar gerileyeceğini sölüyorlar.. iyi haber :D

Ayrıca çıtalar aracın rüzgarını fazla etkilemeyeceğinden yakıtı da etkilemez diye düşünüyorum.. ama tabi seninkin de yan duruyo galiba Melih... eğer fazla kalın değilse çıtalar aynı düşüncem geçerli yine :)

Son düzenleme:
Niyazi Aßi Güzel Haßer Tşk^ler.....

rica ederim..;)
birde lastiklerimi yenileyecem lastik fiyatlarıda düşşse süper olacak.. para biriktiriyoRUMm :) 4 lastik ortalama 700-800-YTL civarı (michelin veya goodyear 185*60*15)

niyazi abi 4 lastik 800 ytl biraz fazla deilmi

Arkadaşlar aydınlatma sistemi için OSRAM NIGHT BREAKER FAR AMPULÜ H7 ve OSRAM DIADEM SİNYAL LAMBASI AMPULÜ sipariş ettim. Siparişler elime ulaştığında fotoğrafları ve deneyimlerimi sizlerle paylaşıcam.

73684_E43D182604CC_2.jpg
73648_06321380BFC0_2.jpg

özellikle gece çekimi bekliyorum :) hayırlı olsun

arkadaşlar son tüketim değerlerimi veriyorum. 96,74 litre eurodizel ile 1695 km yaptım. yaklaşık 5.7 litre/100 km. bu km nin yarısı klimalı. araç sürekli doluydu. (uzun yolda 2 büyük 2 çocuk+bagaj full. şehir içlerinde 4 büyük 4 çocuk.) bu yolun 555 km si şehir içi (istanbul+ankara), 1140 km si uzun yol(samsun-istanbul + istanbul -ankara). uzun yollar 90 ile 120 km/h arası(otobanda 2 defa kısa süreli klimalı ve yüklü 175 yaptım). mesela ankara şehir içi daha gevşekti ama istanbulda bazen 22 km yolu 80 dakikada gittim. ankarada hiç 5 e atamadım. şimdi ankaradayım yarın samsuna gideceğim. daha öncede yazdığım gibi, vitesleri 2500 devri geçince atacağım. seyir hızım 80-90 olacak. araçta 3 büyük 2 çocuk+ bagaj full olacak. 2000 devrin altına düşünce vites düşüreceğim. bakalım ne yakacak. bana göre fazla yakacak ama bakalım. denemeden belli olmaz.

Otoban çoğu yinede çok :( bu kasaya 1.3 olurmu be opel :@
12500 km ye geldi arka koltuktan ses geliyo fare sesi gibi bulamıyoruz :( sağ ön cam takılıyor kapanırken takır tukur ses yapıyor , sağ sürgülünün üstündeki conta düştü :( normalmi sorunlar acaba :D daha servise gidicek umarım sorun yaşamayız servislede

Geri