:good: :good: :good:Shell'den Power Diesel
Derim başka bir şey demem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good: :good: :good:Shell'den Power Diesel
Derim başka bir şey demem
başımla beraber ağabeyciğim... oğlum 17 sinde mardin den gelecek bir gün dinlendirip çıkmayı düşünüyorum. eğer bir değişiklik olursa mutlaka beklerim.saygılar.Yahu nereye?
21 Temmuzda Samsun'dan geçme ihtimalim kuvvetle muhtemel.
Sen yoksan ben kimin çayını içeceğim?![]()
başımla beraber ağabeyciğim... oğlum 17 sinde mardin den gelecek bir gün dinlendirip çıkmayı düşünüyorum. eğer bir değişiklik olursa mutlaka beklerim.saygılar.
araba boya korumaya girdi nasıl parladı bir görseniz öfff fotolarını çekip yollıcam şimdi yazlıktayım
valla biz boya korumayı sonax da yaptırdık eskiden beri hukukumuz var çınarlı bayiinde ondan vazgeçilmezimiz orasıdır kesinlikle sonax ve ya da ziebartda yaptırmanızı tavsiye ederm birde turtle vax var onada ii diolar ama hiç denemedimarkadaş, boya korumayı servistemi yaptırdın? Ben 15 000 bakıma gırdım butun fıltreler degıstı yag degıstı opel mar da eyup te 390 ytl bırde motor koruma sacı nı taktırdım toplamda 460 ytl ye geldı kdv dahıl boya koruma yapacaktım 200 ytl deyınce suanda bıraz dursun dedım .