Fren Kalibrelerini boyatacağım
Şimdi de onu araştırıyorum
Şimdi de onu araştırıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ruhan abi ses olayını yaptım ama pek hassas deil aslında pek anlaşılmıo azaldığı hele arttığı hiç anlaşılmıo torpido sütünü bu akşam alacam mesut abinin dediğinden şimdide yıkatıyorum gül gibi olacak bu arada biraz önce çeşmeden geldik araba 180 yaptı canavar vallahi otoban faresi dahda giderdi rampa bittimesutcuğum bende duman yok.melihciğm naber, ses dengelemeyi ayarlayabildin mi, birde torpido sütünden memnun kaldın mı?
zaten hızlandıkça ses çok artarsa rahatsız eder. ben epey test ettim, bana sanki gayet güzel gibi geldi. tabi birazda psikolojik olabilir. melihciğim birde combonuzun en son yakıt durumunu öğrenebilirmiyim(ş.içi/ş.dışı yol ve kullanım stili ile birlikte). umarım 180 km/h hızı yol boşken ve bir anlığına yapıyorsunuzdur?ruhan abi ses olayını yaptım ama pek hassas deil aslında pek anlaşılmıo azaldığı hele arttığı hiç anlaşılmıo torpido sütünü bu akşam alacam mesut abinin dediğinden şimdide yıkatıyorum gül gibi olacak bu arada biraz önce çeşmeden geldik araba 180 yaptı canavar vallahi otoban faresi dahda giderdi rampa bitti![]()