Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaşlar aracıma XENON far kiti taktırmayı düşünüyorum ve sis farı..

Özellikle kullanan ve memnun olan arkadaşlar hangi markayı tavsiye edersiniz.. Benim için öncelik gece görüşünün güzel olması ve yağmurlu havalarda görüşün kalitesi..

Fiyat bilgisi olan varsa fiyatıda öğrensen iyi olur çünküüüüü 190 dan başlıyo 500 e kadar xenon kit var.. Marka ve modele göre değişiyoo :)

Ayrıca internetten baktım 70-80 ytl ye orjinal sis farları var onlardan alıp taktırayım diye düşünüyorum.. ne dersiniz?
Samet'in bu konuda bayağı bilgisi var
Modelini hatırlamıyorum ama iyi bir xenon sormuştum 250 ytl demişlerdi
Ama yine de araştırmadan alma derim

çin malı bir ürüne 190-ytl diyorlar
japon ve avrupa ürünlere 300-350 diyorlar
cenmaxa sordum 450-500 civarı dendi..
internette modcar falan var onlarda 150-300 arası değişiyor..

Birde bütçe olayı var tabiii :)

Samet kardesimizin dedigine gore Mtec xenon+sonar angel alabilirsin. Mertturning.com'da toplamda havale ile 700e gelior

arabaya deaylı iç ve dış temizlik yaptırcaz kaça çıkar acaba bilen veya yaptıran varmı

Samed mtec diyo Anıl mtec diyo anlaşılan bende MTEC alcam japon malı ...;)
İnşallah bütçeyi ayarlar alırım ama sis farlarını taktıracam.. :)

Ayrıca MELİH duyduğuma göre FİAT yetkili servislerinde kampanya varmış aracın markası modeli farketmezmişşş.. Boya koruma, pasta cila, detaylı iç dış temizlik ve kumaş koruma falan herşey dahil 250-YTL bi araştır istersen ;)

değerli combo sever abilerim pazar günü oks sınavına gireceğim o yüzdende bu aralar pek siteye giremiyordum bugün girme fırsatı buldum umarım sınavda başarılı olurum ve siteden hiç çıkmam :D dualarınızı eksik etmeyin hakkınızıda şimdiden helal edin abilerim hepinize sevgi ve saygılar:cry: :cry: :cry:

allah zihin açıklığı versin ve yardımcın olsun. başarılar. sınavda kendini evde test çözüyormuş gibi düşün. sınavdan bir kaç dakika önce burnundan nefes al ağzından ver. beynine taze oksijen al. beynin hızlı çalışsın.

çok teşekkür edrim hepinize

sayın combocular daha önce açtığım bu başlığa sürekli yeni test sonuçlarımı giriyorum. başlığın adı "1.3 comboda vites hangi devirde değiştirilir". bir başlığa ne kadar üye yazıp beyin fırtınası yaparsak, optimum vites değiştirme devrini ancak bulabiliriz. kullanma kılavuzuna göre kullanınca daha fazla yaktı. haydi okuyup kendi tecrübelerinizi aktarın. unutmayın birlikten kuvvet doğar.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=27779&page=3

Geri