Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla herzmn sölüyorum, Samet'in Combo'su, bugüne kdr gördüklerimin en iyisi..!!

Abi ben Angelleri 1 sene önce 400 e almıştım şimdi 350 ye düştü angellerin fiyatı Sonar marka . Xenonlarda Mtec marka bendekiler onlar biraz tuzlu 350 lira falan onlar ama mtec bulmak zor artık HİD markada iidir 8000K onunda fiyatı 220 lira falan yani anlıcaan sana 550 600 arası bişiine maal olur toplam
Bu çok faydalı oldu. Not ettim. Şimdi bir piyasa araştırması yapması kaldı. Bu arada işçilik ne kadar olur tahmini ve ne kadar sürüyor bunu da öğrendik mi. Tamamdır
Paylaşım için sağol
Kazasız, belasız günler hepimize

Bu çok faydalı oldu. Not ettim. Şimdi bir piyasa araştırması yapması kaldı. Bu arada işçilik ne kadar olur tahmini ve ne kadar sürüyor bunu da öğrendik mi. Tamamdır
Paylaşım için sağol
Kazasız, belasız günler hepimize
Abi istanbulda oturuyorsan Anadolu Yakasında Mert Tuning var ordan Alırsan montaja ücret vermiyorsun Başka yerden alırsanda işçilik fazla bişi tutmaz ya alt üstü 2 tane far takıcak yani ben kendim taktım mesela tamponu söküp =))

istanbullularrrr

Abi istanbulda oturuyorsan Anadolu Yakasında Mert Tuning var ordan Alırsan montaja ücret vermiyorsun Başka yerden alırsanda işçilik fazla bişi tutmaz ya alt üstü 2 tane far takıcak yani ben kendim taktım mesela tamponu söküp =))
Mert Tuninge uğrayacaktım zaten ben de Anadolu Yakasındayım
İlk işim COMBOM'a bunları taktırmak olacak
Çok yardımcı oldun çok sağol

Bu arada topicimiz de Maşallah hep tepede
Garajımız güzel olsun
Allah kaza bela vermesin

Mert Tuninge uğrayacaktım zaten ben de Anadolu Yakasındayım
İlk işim COMBOM'a bunları taktırmak olacak
Çok yardımcı oldun çok sağol

Bu arada topicimiz de Maşallah hep tepede
Garajımız güzel olsun
Allah kaza bela vermesin
Ne demek Abi ne için burdayız =))

hacı senin bu LKM ayrı bişe sat bana:D:D ankara plakalı yapalım onu:D:D

Son düzenleme:
Yönetim yakında bir buluşma yapacakmış herhalde
Katılsak ta COMBO'larımızı yakından görsek..

hacı senin bu LKM ayrı bişe sat bana:D:D anlara plakalı yapalım onu:D:D
Tmm kanka satayım Ama ayrılmak zor gelir bana be Plakamı vermem zaten Alırım Üstünden =)) LKM nin yeri ayrı bende yaaa nasıl ayrılcam bilmiorum gerçekten kanks ama gidiceksede sana gitsin yani :D:D arada gelir alır sıkarım 2 keyfim yerine gelir :P

Geri