Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bnde dikkat etmiştim ama 40sn. olayını bilmiodum.. teşekkürleer...

aslında iimiş evet bunu biliordum mercedes vianolarda da var aslında her araca koymaları lazım

acaba bizim garagede 2008 1.3 beyaz renk varmı???

geçen hafta çiçekliköye giderken (izmirliler bilir) yollar virajlı araba sola yattıkça arka sağ amortisörden sanıyorum bir ses gelio aynı döenen metale birşey sürteryha o şekilde anlayamadım 1 haftadır servisede götürmedik acaba böle bir sorun yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdidden teşekkürler

geçen hafta çiçekliköye giderken (izmirliler bilir) yollar virajlı araba sola yattıkça arka sağ amortisörden sanıyorum bir ses gelio aynı döenen metale birşey sürteryha o şekilde anlayamadım 1 haftadır servisede götürmedik acaba böle bir sorun yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdidden teşekkürler
Valla kardeşim senin arabada amma sorunluymuş ya :( bence ihmal etme yürüyen aksamını en kısa zamanda götür bi göster ;) Bu arada Başka Combo Resmi yokmu ya ??

yha evet bütün sorunlar bizim arabada sizinkileri düşününce bizimkinin yanında passat gibi kalıo bide sürgü kapıların üstündeki fileli ceplerden bile ses gelio araba kamyon gibi oldu çok kötü her yer takur tukur oldu arabanın anlamıorum herşey bizde

yha comboculara sorum var (yine) :) arabada 100 den sonra rüzgar sesi duyuluomu bizde öle bi sorunda var 150000 bi gelse de servise tam göstersek

[/quote]

Dostum bu resimde bir oynama var mı? Yanlardan daraltma var mı yani ? Burnu biraz kısa görünüyor da...

Geri