mustafa senide yanımıza çektik sende artık bebelere karışmak üzeresin hele yiğenimizin altını falan değiştir sana hoşgeldin partisi yapacaz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
56,000km fren balatası için normal mi?
Sevgili İbrahim, Konya da özel servis Olan YILDIZ OPEL'deki arkadaşımla görüştüm.. İsmi Adem. Mercekli far ve xenon montajı yapılacak. Ufak tefek sorunlar var onlar halledilecek dedim.. Gelsin bakalım elektronik anlamda elimizden geleni yapalım eğer elimzden gelmeyen birşeyse tanıdığımız ve işini iyi yapan bir ustaya yönlendiririz sıkıntısı inşallah çözeriz dediler yardımcı oluruz dedilerYalnız uğrayabileceğin saati yazarsan iyi olur usta bazen araçla servise gidiyor.. Ona göre haber vereyim onlara..
Sana özel Mesaj gönderdim cep telefonumu .. Konya ya gelirsen beni ara yardımcı olmaya çalışayım..
http://www.yildizopel.com[/QUO
Niyazi Abi ben sana durumu Özelden ilettim. Gelirsem ararım 17-18 temmuz gibi orda olurum . Ayrıca ellerinde cruise control var mı? Belki duruma göre onu da düşünüyorum.
Nasip evdeki hesap tutarsa Cumartesi orda olabilirim. Olamazsam sizi haberdar ederim.Kıymetli İbrahim, ellerinde Hız sabitleyici yok sipariş üzerine getiriyorlar ve ben taktırdım çok ama çok memnunum.. Maliyeti bana 150-tl oldu..Amaaaa şimdi konuştum senin araca hız sabitleyici olmuyormuşşş.. Beyinde uygun program yüklenemiyormuş çalışmıyormuş...
Ayrıca sana özel mesaj attım iletişim telefonlarımı ve bilgileri.. gelirsen görüşelim mutlaka.. Bende ayın 17 si cumartesi günü orda olucam arabanın bakımı var... araca 90.000 km bakımını yaptırıcam sende gelirsen senin işlerinide hallederiz inşallah![]()