Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
toplam 8 araba idik telefon geldi bi abimizden yeride önemli bizim için fakat gelemem deyince program ertelendi ve biz kendimiz haftaya cumaretesi gibi toplanır hasret gideririz dedik telini sen bize ver abi arıcaz seni
saolasın daha kendime gelemedim el frenini de çektim sonuna kadar çekmeseydim sade frenle durması imkansızdı çünkü arada 50,60 metre mesafe vardı aracın hızıda 70 80 arasıyndaydı ı
saolasın daha kendime gelemedim el frenini de çektim sonuna kadar çekmeseydim sade frenle durması imkansızdı çünkü arada 50,60 metre mesafe vardı aracın hızıda 70 80 arasıyndaydı ı
geçmiş olsun sanırım mesafen daha azdı 50 metrede 80. km hızda zorlanmadan bizim araçlar durur ülkemizde kazaların bir çoğu takip mesafesinin az bırakılmasından dolayı oluyor dün akşam avcılara giderken ben önümdeki araca oldukça mesafeli takip ederken arkamdaki benim tanponun nerdeyse tozunu alacaktı