Selam arkadaşlar. Combocular burdaymış bizde yerimiz bilelim
Uzun zamandır combo kullanıcısıyım, eski kasa vardı çok eskidiği için hiç başka markayı düşünmeden yine bir combo aldım. Yeni olunca insan hevesleniyor. Tamamen orijinal olarak kullanılmış yeni combomun üzerinde biraz çalıştım.
Araç mat beyaz folyo ile kaplandı
Tavan mat siyah folyo ile kaplandı
Orijinal 15 in. demir jantların yerine 15 inch 7 kollu alaşım jantlar taktım ama bunlar 6.5 inç olduğundan lastiklerimi 195 genişlik ile değiştireceğim
Arka frenlerde disk olduğu için kaliperleri kırmızıya boyadık.
Eski hususi aracımdan kalan jbl 30 cm bas kabinini bağlattım
Tavan çıtası taktırdım ama istediğim gibi olmadı orijinali ile değişecek ilerde.
Egsoz ucuna yandan bakınca çirkin görünmeyecek bir uç taktım
Arka kapı camları 3 numara ön kapı camları 1 numara siyah film ile kaplandı
Sırada ön tampon var, orijinal güzel bir tampon bulamazsam makyajlı olanla değiştireceğim. Orijinal farlar mercekli zenon olacak. İç aksamlarda bazı yerlere karbon kaplama yapacağım.

Araç mat beyaz folyo ile kaplandı
Tavan mat siyah folyo ile kaplandı
Orijinal 15 in. demir jantların yerine 15 inch 7 kollu alaşım jantlar taktım ama bunlar 6.5 inç olduğundan lastiklerimi 195 genişlik ile değiştireceğim
Arka frenlerde disk olduğu için kaliperleri kırmızıya boyadık.
Eski hususi aracımdan kalan jbl 30 cm bas kabinini bağlattım
Tavan çıtası taktırdım ama istediğim gibi olmadı orijinali ile değişecek ilerde.
Egsoz ucuna yandan bakınca çirkin görünmeyecek bir uç taktım
Arka kapı camları 3 numara ön kapı camları 1 numara siyah film ile kaplandı
Sırada ön tampon var, orijinal güzel bir tampon bulamazsam makyajlı olanla değiştireceğim. Orijinal farlar mercekli zenon olacak. İç aksamlarda bazı yerlere karbon kaplama yapacağım.

Son düzenleme: