Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
app yi alıyorsun tanıdık müşavirin varsa veriyosun yaptırıyolar tabi biraz para alıyolar..kendinde yaptırabilirsin tabiki herşey bi tanıdığa bakıyo..gebzede 12o tlye mühürlü app veriyolar..adamlar müşavir.

desene müşavir bulana kadar yaptırmıycaz boşver kalsın :D

ayrıca angellerin hayırlı olsun cok merak ediyorum comboda nasıl durcak siyah bide aracın süper bi ikili olur artık..merakla bekliyorum fotolarını

Yasin bir de yanları ve iç lambaları beyaz yaptın mı olay TAMAMDIR

en kısa zamanda fırsat bulunda bende yaptıracam yanları ve tüm iç lambaları :D

abi zaten yanlar ve iiç lambalar beyaz onları yaptırdım :)

vay beee.. Bir gün ama bir gün mutlaka gelecem iSTANBULA hanım ve çocuklar çok istiyor.. Hiç görmediler istanbulu ( Sinan sakın tarif edeyim mi abi diye sorma ) ve sonraaa sizinle beraber bir güzel organizasyon yapıp mangallllllllll olayına direk girecemmm inşallah.. ;)

abi ben anlatayım sana.

şimdik 2 tane köprü var.siz yeni olanından geçeceksiniz. ilk bakışta başınız döner miğdenz bulanabilir olsun.sonra ... şaka şaka anlatmayacağım:kop:

sizleri okumak çok güzel garajımıza gelip misafir olanlarda renk katıyor dediğiniz gibi garajımızın paylaşımı olsun saygı sevgi olsun herşey çok güzel.

bu sıralar biraz geri kaldım konulardan lakin okullar açılınca daha çok paylaşımlarda buluncağımdan emin olabilirsiniz.

Sinan Cuma günü gibi düşünüyorum iftar olayını ne dersin (Daha kesin değil ama sadece düşünce)

Geri