Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Murat abi, kapiyi actigim zaman yeri aydinlatan bisey istiyorum ama bu kesinlikle led diil. Nasil bisey yapabiliriz.?
Sofor yada yan yolcu kapilari acildigi zaman yeri aydinlatacak bi lamba?
Bilgin varsa paylasirmiisn bizle

Ömer hayırlı olsun ilgili linki açamadım biraz bilgi verirmisin kullanımdaki rahatlığı vede tabi fiyatı işçilik dahil nedir abiciğim.

Yan sinyaller nasil oldu murat abi, yakistimi?
Sinyallerin dis plastigi turuncu diilmi abi
Sinyaller daha şık gözüküyor. Turuncu mu bilniyorum hatırlamıyorum parkları yaktığın zaman çok hoş oluyor

Kapı olayına gelince ben Karamürsel'deki Alper kardeşimin yaptığını gördüm çok hoş gözüküyor ben de yaptırmayı düşünüyorum

Alper ile bir konuş derim Karamürsel'de yaptırmış

Son düzenleme:
hmm tamam abı, bende alperın projesıne bı bakayım.

sağol nıhat abı,
kullanımdakı kolaylık cok rahat, kapalı bır alana yada tunele gırdıgınız zaman park lambaları ve kısa farlar otomatık olarak yanıyor, aydınlıkta ıse kapanıyor.
on camın kenarına bır tane sensor koyuyorlar. senson dırek far kontagına baglı.
karanlıgı gordugu zaman farlar devreye gırıyor, aydınlıkta ıse sensor devre dısı kalıyor. guzel bı ozlelık
hatta benım aldıgımın dısında daha detaylı olanları var.
mesela alarm ozellıgı olanı
ıcınde fallow me ozellıgı bulunanları var.
bunlar daha detaylı ve guzel urunler.ben bı arkadasda oldugu ıcın kendı aracını sattıgı dan dolayı soktugunu aldım.tavsıye ederım abı

abı hepsı hersey dahıl 100 tl ye yaptılar.
ıscılıgı olan bı ıs. nerdeyse 2 saate yakın surdu takılıp hazırlanması

Hımm bu güzelmiş fiyatı ne kadar acaba
Bu akşam bir araştırayım bakalım

bende araç içi ışıkları beyaza çevircem bagajdaki ışıklar yetersiz kalıyor bana ayrıca ömer abinin dediği far enörü gerçekten güzel bişey ve hayırlı olsun ömer abi :)

benden bugünlük bu kadar hepinize iyi akşamlar kendinize çok iyi bakın yarın görüşmek dileğiyle

sağol yasıncım

Geri