Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birisi köfte ısmarlayacaktı hala ses seda yok

O kendini bilir

abi sırık kebabı olurmu acaba:D :) :cool:

img1432nmi.jpg

img1430m.jpg

Bu adamlar nereye bakıyor? cevabı çok zor olmasa gerek:D...büyük birader vede peder bey.
img1427s.jpg

img1424d.jpg

img1422w.jpg

img1420isj.jpg

Tadında çok güzelmiş be kuzucuk:D

ya nihat abi sana takılacağım bundan sonra benim en sevdiğim abim sensin.kebap hemide koyun,kuzu fark etmez ,hemide ateşte.allahhhhh

Beyler ben bı konuyu paylasacagım sızlerle,

Gercı her seferınde comboyu savunuyorum, ona laf yok dıyorum.
"yıgıdı oldur ama hakkını ver" dedıklerınden dolayı.

Hakkaten bır yıgıt o. Onun hakkını vermek gereklı.
Fakat bu yıgıt sankı karlı yolda gıtmekde bıraz zorlanıyor gıbıme gelıyor.
Karlı havada hemen patınaj cekıyor, hemen kara gomuyluyor gıbıme gelıyor.Nıtekımde gomuldum ve karlı yolda gıdememıstım.
sımdı aklıma bu geldıde.Acaba benımle aynı fıkırde olanınız varmı, yada basına boyle bısey gelen varmı?
varsa paylasırsanız sevınırım.

karlı yolda hiç sürmedim.istanbula kar yağmadı bu sene

abı karlı havada kartepeye zıncırsız cıkıyorum.hıcte yolda kalıp gerı donmeden gıdıp gelebılıyorum ama bu combo ıle yarı yoldan donuyorum.lastıkler kara deger degmez patınaja baslıyoruz.
:D

Vay vay Nihat o ne öyle
Kuzuyu götürmüşünüz

Seneye vallahi gelirim oraya

abı karlı havada kartepeye zıncırsız cıkıyorum.hıcte yolda kalıp gerı donmeden gıdıp gelebılıyorum ama bu combo ıle yarı yoldan donuyorum.lastıkler kara deger degmez patınaja baslıyoruz.
:D
Kar lastiklerini dene derim
Bakalım ne fark edecek

ben kasanın agır geldıgı kanısındayım.
bıde aracın ön kısmı arkasına gore daha agır, on tarat yere oturmus gıbı yere daha yakın

teker ile davlumbaz arası boşluğu az olmasından dolayı bende geçtiğimi yılbaşı çamura saplandım biraz kaptırıp ikinci viteste zor zahmet çamurdan çıkmıştık ama murat abinin dediğin 7 derece altında düştümü kar lastiği takıp denenmeli uygun hava şartlarına göre hareket etmeli diye düşünüyorum ama belkide karlı yolda da kar lastiğide çok iş yapmayabilir denemek tecrübe etmek gerek.

Geri